Image default
Mobil

Állítólag jelentősen megváltozik az iPhone 15 Pro hangerőállítása – és egyéb pletykák

Az első iPhone 2007-ben óriási újítást hozott a csengő/csendes üzemmód kapcsolóval (angolul ring/silent switch az Apple szerint, de köznyelvben inkább mute switch névre hallgat).

A korábbi telefonokon nem igazán volt ez a fajta némítás jellemző, de egyszerűsítette a felhasználók életét, hiszen anélkül, hogy a zsebedből elő kellett volna venned a telefonod, tudtad némítani és ki tudtad tapogatni, hogy le van-e némítva. Idén az iPhone 15 Pro ezen is változtatni fog és a hangerőgombok sincsenek biztonságban. Nézzük meg, hogy mit tudunk!

(tovább…)

Ezek még érdekelhetnek:

Ming-Chi Kuo szerint jövőre érkezhet a kijelzős HomePod

Ming-Chi Kuo leporolta Mark Gurman 2021-es előrejelzését egy kijelzővel ellátott HomePodról és állítólag jövőre már a boltokba is kerülhet.

Bordó színt kaphat az ősszel érkező iPhone 15 Pro

Az iPhone 15 Pro új színe a 9to5Mac információi szerint a bordó lesz, de a sima iPhone 15-ből is érkezik két váratlan új szín idén ősszel.

Elképzelhető, hogy az Apple korlátozni fogja az iPhone 15 USB-C portját

Az Apple-ről tudjuk, hogy irányításmániás, így egyáltalán nem meglepő az a pletyka, hogy az iPhone 15 USB-C portja korlátozott lehet.

A Bloomberg szerint 2024-ben befuthat az iPhone Ultra

A Plus-nál jobb a Pro Max, de mi jobb a Pro Max-nál? Az Apple szerint az Ultra és ha minden igaz, jövőre megérkezhet az iPhone 16 Ultra!

Bloomberg: tavasszal érkezhet az új, M2 chipes Mac Pro

Idén az Apple rengeteg olyan gépet fog bemutatni, amiért érdemes a pénztárcába nyúlni, de egy biztos, hogy a Mac Pro-ért kell a legmélyebben.

Ez a cikk Állítólag jelentősen megváltozik az iPhone 15 Pro hangerőállítása – és egyéb pletykák itt jelent meg először Szifon.com.

Related posts

Jared Isaacman a világűrből származó iPhone felvételeket osztott meg

www3.hu

Változtatott az Apple: már az éves díj nélkül is elérhetőek a fejlesztői béták!

www3.hu

Valószínűleg iOS 15-ös képernyőfotóval mutatott be új kisegítő lehetőségeket az Apple

www3.hu