Mobil

Jared Isaacman a világűrből származó iPhone felvételeket osztott meg

Míg az Inspiration4 stábja az űrben orvosi kutatásokat folytatott és a St. Jude-os betegekkel beszélgetett, Jared Isaacman kihasználta az alkalmat, hogy néhány „világunkon kívüli” képet is készítsen. Bár professzionális fényképezők is voltak náluk, az a telefonos fotók mennyiségéből kiderül, hogy szívesebben használták az iPhone 12 Pro kameráját.

Az Inspiration4 küldetés egyébként az első, csak civil űrhajósokkal véghezvitt űrrepülés. Az indításra 2021. szeptember 16-án került sor egy Falcon 9 Block 5 típusú hordozórakétával. A három napig tartó repüléshez – négy emberrel a fedélzetén – a SpaceX Crew Dragon C207 űrhajóját használták. A küldetést Jared Isaacman üzletember finanszírozta, a misszió a St. Jude gyermekkórház számára gyűjtött adományt.

(tovább…)

Ezek még érdekelhetnek:

Javítási program az iPhone 12 és iPhone 12 Pro beszédhangszórójához

Az Apple megállapította, hogy az iPhone 12 és iPhone 12 Pro modellek kis része esetén a beszédhangszóróval kapcsolatos hibák jelentkezhetnek.

iOS 14.5: már kettős SIM használata esetén is bekapcsolható az 5G

Ha kettős SIM-et használunk, akkor az iOS 14.4-ben még nem tudjuk engedélyezni az 5G-t – ezt viszont orvosolni fogja az iOS 14.5!

iOS 14.4: már az utángyártott kamerák veszélyeire is figyelmeztet az iPhone 12

Az iPhone 12 modellek képesek észrevenni, ha nem eredeti kamerát teszel beléjük és az iOS figyelmeztet is a veszélyekre. Mik is azok?

Előkerült az óceánkék iPhone 12 Pro egy feltételezhető prototípusa

Egy fiatal fejlesztőnek köszönhetően pillantást vethetünk a feltételezhető óceánkék iPhone 12 Pro prototípusra. Vajon tényleg eredeti?

A reset, a recovery és a DFU elérésének módja az iPhone 12 modellek esetén

Az iPhone 12 modelleknél most is a szokásos “titkos kézfogás” kell, ha resetelnénk, vagy helyreállítási illetve DFU módba szeretnénk rakni.

Ez a cikk Jared Isaacman a világűrből származó iPhone felvételeket osztott meg itt jelent meg először Szifon.com.

Related posts

A legfrissebb hírek szerint márciusban érkezhet egy új iPad Pro és talán végre az AirTag is

www3.hu

Elérhető a harmadik iOS 17.5, iPadOS 17.5, watchOS 10.5, tvOS 17.5, visionOS 1.2 és macOS 14.5 béta

www3.hu

Megjelent az iOS 12.5.3 – fontos biztonsági frissítések a régebbi készülékekre

www3.hu