9to5Mac: az iOS 17 is megkaphatja a macOS új Játék módját
Mobil

9to5Mac: az iOS 17 is megkaphatja a macOS új Játék módját

Kedden az Apple kiadta a fejlesztőknek az iOS 17 negyedik bétáját, melynek látványos újításairól már beszámoltunk, most azonban egy kódban elrejtettről kell szót ejtenünk.

9to5Mac: az iOS 17 is megkaphatja a macOS új Játék módját

A 9to5Mac a béta egyes rendszerfájljainak köszönhetően utalásokat talált rá, hogy az Apple iOS-re és iPadOS-re is szeretné elhozni a macOS Sonoma Játék módját. Wow!

Az új bétában olyan keretrendszer fájlokat talált a 9to5Mac, amiket az Apple a macOS Sonoma Játék módjához használ. Ezek a keretrendszerek eddig nem voltak benne az iOS-ben, sem pedig az iOS 17 bétákban, így az a kifogás, hogy az Apple sok helyen megosztja az iOS és a macOS kódját, valószínűleg nem állja meg a helyét és tényleg a Játék móddal kísérleteznek iOS-en és iPadOS-en.

Ha esetleg nem olvastad volna el a macOS Sonoma újdonságait összefoglaló cikkünket, akkor itt egy rövid összefoglaló a Játék módról:

A Játék mód automatikusan magasabb CPU és GPU prioritást ad a játékoknak, és csökkenti a háttérben futó folyamatokét. Drámaian csökkenti a késleltetést a vezetéknélküli kiegészítőkkel, mint például az AirPods, vagy a kedvenc kontrollereid, mindezt az érezhetően jobb reszponzivitásért. (Ehhez Apple processzoros Mac szükséges. A kompatibilis kontrollerek csak megadott játékokkal működnek.)

Ezek mind olyan funkciók, amik mobil eszközökön is hasznosak lennének, én személy szerint bármit megadnék érte, hogy kevésbé akadjon a Pokémon Go a telefonomon.

Persze az, hogy az Apple Játék móddal kísérletezik az iOS 17 bétájában, még nem jelenti azt, hogy ez a funkció meg is fog jelenni, csupán azt, hogy eljátszanak (haha) a gondolattal.

Szerinted szükség van játék módra iOS-en és iPadOS-en is?

Ez a cikk 9to5Mac: az iOS 17 is megkaphatja a macOS új Játék módját itt jelent meg először Szifon.com.

Related posts

SYJ 01-2022: készítsünk hordozható Mac minit!

www3.hu

Gyakori kérdések: az iOS 15 és az Élő szöveg

www3.hu

Az iOS-ről kezdőknek: az iPhone állapotjelző ikonjai és szimbólumai

www3.hu