Image default
Mobil

Ezért vásárolj az Alza.hu-n Apple Watch-ot

Az Apple múlt évben egy picit felkavarta az állóvizet az Apple Watch Ultra modellel, és valljuk be, igen impresszív okos órát tett le az asztalra a cég. Mindemellett pedig megkaptuk a szokásos ráncfelvarrást a Series 8 esetén.

Így azok is megtalálták a maguk óráját, akik frissíteni akartak, és azok is, akik esetleg váltani szerettek volna valami egyedibbre és újabbra. Nyilván az árak is ezt tükrözik, és többek között emiatt is kerül szóba az Alza, ha Apple Watch vásárlásról van szó.

Az Apple Watch okosórák sorozata 2015-ben debütált a piacon. Az órákat elsősorban aktív emberek számára készítették, így számos olyan funkcióval rendelkeznek, amelyek lehetővé teszik az edzések és a testfunkciók nyomon követését. Hozzájárul például ahhoz, hogy mérni tudjuk a megtett lépések számát és az elégetett kalóriákat. Kontrollálhatjuk bizonyos sportágakban realizált előrehaladását, például futásban, úszásban vagy jógában. Ha motiválni szeretnénk magunkat a barátainkkal a további edzési célok elérése érdekében, megoszthatjuk eredményeinket, és összehasonlíthatjuk azokat mások értékeivel.

Manapság egy szavunk sem lehet az Apple Watch-ok teljesítményére. Az újabb modellek 2 magos, 64 bites processzorral vannak felszerelve, ami biztosítja a készülék zavartalan működését. Az Apple Watch Series 8-ban is van egy mindig aktív kijelző, ahol bármikor megnézhetjük az időt, vagy az aktuális tevékenységünkkel kapcsolatos információkat.

A klasszikus sorozatot és az SE széria egyes termékeit is olcsóbban kapjuk meg az Alzánál, de vásárolhatunk Apple Watch Ultrát is. Persze az ár mellett nem csak emiatt érdemes itt vásárolni, hanem mert hivatalos Apple Reseller partner is a cég, tehát az itt vásárolt órákat hivatalos szervizben tudjuk szervizeltetni és magánszemélyként megkapjuk a szokásos jogi “extrákat” is, mint például Ultra esetén a 3 éves jótállást.

Ezen felül persze az Alza oldalán számos plusz dolgot is rendelhetünk magához az órához, ilyen például a kiterjesztett garancia vagy pedig az azonnali csere opció.

Összességében tehát mindenképp érdemes körbenézni az Alza oldalán, ha Apple Watch-ot keresünk, mert számos készüléket jobb ár/értékkel kapunk meg, mint a többi kereskedőnél, és ugyanúgy hivatalos vásárlásról van szó, ami rengeteg számít manapság.

Ez a cikk Ezért vásárolj az Alza.hu-n Apple Watch-ot itt jelent meg először Szifon.com.

Related posts

Bemutatásra került Apple TV 4K új generációja

www3.hu

Tényleg százereket kaphatunk vissza az Apple-től az akkumulátor állapota miatti lassulásért?

www3.hu

Bloomberg: közel az Apple AR headset bemutatása

www3.hu