Mobil

Bemutatásra került Apple TV 4K új generációja

A tavaszi Apple esemény keretében lehullt a lepel az Apple TV 4K legújabb, 6. generációs termékéről. Noha a megelőző híresztelések során már sok részlet kiszivárgott róla, most végre megismerhettük a pontos specifikációkat is.

Ezúttal “A TV egy magasabb szintű definíciója” szlogennel jellemzi (a cikk írásakor csak angol nyelven elérhető) Apple TV-s kezdőlap az új készüléket. Ebből a nagyobb teljesítményre egyértelműen lehet következtetni, és talán az is sejlik, hogy az ökoszisztémás kapcsolatai terén is egy magasabb szintre tudott lépni. Az biztos, hogy felülmúlja az elődjét – de lássuk, hogy mivel tudja az otthon töltött időnket még élménygazdagabbá tenni.

(tovább…)

Ezek még érdekelhetnek:

macOS Big Sur 11.3 tipp: így szerezheted meg a „Hello” képernyővédőt

Az Apple az M1-es iMac-hez készített egy képernyővédőt, amit elrejtett a macOS Big Sur 11.3-ban. Szerencsére egy trükkel te is aktiválhatod!

Spring Loaded: az Apple bemutatta az újratervezett, M1 chipes iMac-et

Hosszas várakozás előzte meg az Apple alapoktól áttervezett, M1 chippel szerelt, új iMac modelljét. Olvasd el, mik az újdonságai!

Új iPad Pro 2021: M1 chip, Mini-LED kijelző és még sok más

M1 chip, Mini-LED kijelző, nagyobb háttértár, több RAM, ultraszéles látószögű előlapi kamera és még sok más került a 2021-es iPad Pro-ba.

Az Apple bemutatta az AirTaget, amivel megkeresheted a kedvenc dolgaidat!

Az AirTag április 23-tól megrendelhető 12 990 Ft-ért, vagy pedig négyes csomagban 43 990 Ft-ért, és 30-án érkezik a vásárlókhoz.

Három új terméknél érhető el a Lokátor támogatás

Lehet, hogy az AirTagre még sokat kell várni, de a külső gyártók már készítettek kütyüket a Lokátor alkalmazás Tárgyak fülére.

Ez a cikk Bemutatásra került Apple TV 4K új generációja itt jelent meg először Szifon.com.

Related posts

Videó: az iOS 16.2-vel érkezik az Apple Music Sing

www3.hu

Világítós és egyéb fesztivál Apple Watch szíjak a Watchmyband.hu-tól!

www3.hu

Egy Flipper Zero-val értesítésekkel lehet bosszantani az Apple felhasználókat

www3.hu