Image default
Mobil

Hamarosan itthon is elérhetőek lehetnek az Apple által felújított, “refurbished” termékek

Külföldi országokban az Apple már régóta forgalmazza az általa felújított készülékeket is, amelyeket a teljesen új készülékekkel szemben olcsóbban tudunk megvásárolni. Az ilyen, “refurbished” készülékek minden esetben új készülékházat és a hordozható eszközök esetén új akkumulátort is kapnak, illetve bármi más alkatrészüket is újra cseréli az Apple szervizközpontja, amennyiben az szükséges.

Az Apple Store app alapján a jelek szerint ez a lehetőség hamarosan hazánkban is elérhetővé válhat, mert a Mac és iPhone kategóriákban lejjebb görgetve megjelent a Minősített felújított termék opció, noha termékek egyelőre még nem kerültek be alá, illetve a webes aloldal sem érhető el magyarra átírva a linkjét.

(tovább…)

Ezek még érdekelhetnek:

A watchOS 9.4-gyel elérhetővé vált a roaming az Apple Watch-on Telekom eSIM-mel

Itthon jelenleg csak Telekom előfizetőként tehetünk eSIM-et az órára – és a watchOS 9.4-től kezdődően pedig már a roaming is elérhető!

19 új, tavaszi Apple Watch szíjat mutatott be az Apple

Frissítsd fel az Apple Watch szíjkollekciódat az új tavaszi színválasztékkal és dobd fel a hétköznapjaid színekkel.

Március 28-án érkezik az Apple Music Classical

Már csak párat kell aludni, hogy elinduljon az Apple legújabb szolgáltatása, az Apple Music Classical, mely egy új app a klasszikus zenéhez.

Hello, yellow! – március 14-től sárga színben is elérhető az iPhone 14 és 14 Plus

Március 14-étől az iPhone 14 és 14 Plus modellek már sárga színben is megvásárolhatóak – sárga szín legutóbb egyébként az iPhone 11-nél volt.

Ezek az újdonságok kerültek az iOS 16.4 második bétájába

Visszatért egy rég nem látott funkció a Könyvek alkalmazásban, átláthatóbb lett a Beállítások egy új nézete… klikk a részletekért.

Ez a cikk Hamarosan itthon is elérhetőek lehetnek az Apple által felújított, “refurbished” termékek itt jelent meg először Szifon.com.

Related posts

Megjelent az iOS 16.1 – megosztott iCloud-fotókönyvtár, Matter támogatás és egyebek

www3.hu

Változtat az Apple: az EU-ban egyes fejlesztők weboldaláról is letölthetünk majd appokat

www3.hu

iOS 17: az Apple bejelentette az új kisegítő lehetőségeket

www3.hu