Mobil

Megjelent az iOS 16.1 – megosztott iCloud-fotókönyvtár, Matter támogatás és egyebek

Két héttel az iOS 16.0.3 megjelenése után az Apple kiadta az iOS 16.1-et, ami több újdonsággal és természetesen hibajavításokkal is szolgál.

Ezzel a frissítéssel elérhetővé vált a megosztott iCloud-fotókönyvtár, amellyel egyszerűen oszthatjuk meg és tarthatjuk naprakészen a családi fotóinkat, de az új verzió már támogatást biztosít a harmadik féltől származó appokhoz is az Élő tevékenységekben, a Kulcsmegosztás funkcióval megoszthatjuk a Tárcában tárolt kulcsokat különböző üzenetküldő appokban is, az Otthon Matter támogatással bővült, a Könyvekben az olvasásvezérlők már automatikusan elrejtésre kerülnek az olvasás megkezdésekor, és természetesen több hibát is javított az Apple.

(tovább…)

Ezek még érdekelhetnek:

Megjelent a tvOS és HomePod Software 16.1 – Matter támogatás és egyéb fejlesztések

Ez a frissítés nem csak Matter támogatást hoz, hanem teljesítménnyel és stabilitással kapcsolatos fejlesztéseket is tartalmaz.

Megjelent a macOS Ventura – Porondmester, iPhone webkameraként és még sok más

Bemutatkozik a magyarul Porondmester névre fordított Stage Manager ablakkezelés, de az új rendszer persze azért sok más fejlesztést is kínál.

Megjelent a watchOS 9.1 – Matter támogatás, fejlesztések, hibajavítások

A watchOS 9.1 esetén az Apple elsősorban a Matter támogatást, pár egyéb fejlesztést, és több hiba javítását emelte ki újdonságként.

Megjelent az iPadOS 16.1 – Porondmester, megosztott iCloud-fotókönyvtár és egyebek

Az iPadOS 16 eddig eltolt megjelenése az új Porondmester ablakkezelési funkció fejlesztésének nehézségeiből adódott – de végre megérkezett.

Megjelent a watchOS 9.0.2 – elsősorban négy hiba javítása

A watchOS 9.0.2 esetén az Apple négy hiba javítását emelte ki – a watchOS 9.0.1 pedig korábban csak az Apple Watch Ultrára jelent meg.

Ez a cikk Megjelent az iOS 16.1 – megosztott iCloud-fotókönyvtár, Matter támogatás és egyebek itt jelent meg először Szifon.com.

Related posts

Betekintés az Apple tervezőcsapatának napjaiba a Wallpaper magazin interjújában

www3.hu

Megjelent a tvOS 15.2 – várhatóan hibajavítások

www3.hu

Ezek a változások érkeztek az iOS 17 ötödik bétájával

www3.hu