Image default
Mobil

Steve Jobs ma lenne 68 éves

Steve Jobs 1955. február 24-én született San Franciscóban. Az Apple társalapítója, aki több iparágban is jelentős nyomot hagyott maga után, ma lenne 68 éves.

Steve a napvilágot Abdulfattah Jandali és Joanne Scheible gyermekeként látta meg. A fiatalok a Wisconsin-i Egyetemen találkoztak, és akkori helyzetükben a kis jövevény örökbe adása mellett döntöttek. Így lett Steve végül Paul és Clara Jobs gyermeke.

(tovább…)

Ezek még érdekelhetnek:

Tizenegy éve halt meg Steve Jobs

Steve Jobs, aki több iparágban is jelentős nyomot hagyott maga után, 2011. október 5-én halt meg, amiről Tim Cook idén is megemlékezett.

Aukcióra került az “Apple Computer A” sérült és hiányos prototípusa

Az 1976-ban Steve Wozniak által kézzel forrasztott alaplapot Steve Jobs használta az Apple-1 bemutatására Paul Terrell bolt tulajdonosnak.

Tegnap volt kereken 15 éve, hogy megjelent az első iPhone

Az Apple 15 évvel ezelőtt, 2007. június 29-én indította útjára az iPhone első változatát, ami akkor gyakorlatilag fenekestül felforgatta a piacot.

Steve Jobs ma lenne 67 éves

Az Apple társalapítója, aki több iparágban is jelentős nyomot hagyott maga után, ma lenne 67 éves. Szerinted sok dolog változott a halála óta?

Igazságügyi elemzéssel oldódott meg az Apple I számítógép kézírásos sorszámának rejtélye…

A cégnek három hónapig tartott az elemzés elvégzése, mielőtt kimondták: az alaplapokon minden bizonnyal Steve Jobs kézírását láthatjuk.

Ez a cikk Steve Jobs ma lenne 68 éves itt jelent meg először Szifon.com.

Related posts

Megjelent a watchOS 9.6.2 – egy sebezhetőség javítása

www3.hu

Az új MacBook Pro billentyűzete: fekete háttér, teljes méretű funkciógombok és Touch ID gyűrű

www3.hu

Így aktiválható magyar szolgáltatós eSIM nem EU régiós Apple Watch-ra

www3.hu