Image default
Mobil

Így aktiválható magyar szolgáltatós eSIM nem EU régiós Apple Watch-ra

Külföldön sokszor olcsóbb lehet egy Apple terméket megvásárolni, mint itthon. Persze ez nem minden esetben igaz, de ha már külföldön járunk, akkor lehet érdemes körbenézni az Apple Store-okban és vásárolni egy-egy terméket, vagy legalább megnézni az árakat.

Apple Watch USA COVER

A kérdés persze mindig az, hogy hazánkban ki tudjuk-e 100%-ban használni az adott Apple terméknek a szolgáltatásait. Az Apple Watch esetén hivatalosan a tengeren túli órákon nem tudjuk használni a 4G-t, tehát ugyan az óra használható, de mobilinternet nem lehet rajta. Ezt a rendszer ki is írja – lásd alább. Ez nyilván országonként eltérhet, de most vegyük alapul egy, az USA-ból származó Apple Watch Ultrát. Hogyan tudtuk mégis aktiválni rajta a 4G-t?

(tovább…)

Ezek még érdekelhetnek:

Kezdd erősen az újévet – évkezdő Apple Watch kihívás

Vágj bele sportosan a 2023-as évbe, zárd be mind a három karikát 7 napon át és zsebeld be a vagány matricákat és csillogó érmet!

Videó: Quake is fut már az Apple Watch-on

A Doom már nem is menő, most már a Quake portolása a trendi, ahogy azt megmutatta nekünk ByteOverlord a legújabb GitHub projektjével.

Tényleg zafírkristályt használ az Apple Watch Ultra kijelzője

Ebből a videóból megtudhatod, hogy hogyan szerepelt az Apple Watch Ultra kijelzője a Samsung Galaxy Watch 5 és a Garmin Fenix 7 ellen.

Újabb rekord Apple-negyedév, már meg sem lepődünk rajta

A negyedéves bevétel 90,1 milliárd, a nyereség pedig 20,7 milliárd dollár volt, ami rekord az előző évek hasonló negyedéveihez képest.

Megjelent a watchOS 9.1 – Matter támogatás, fejlesztések, hibajavítások

A watchOS 9.1 esetén az Apple elsősorban a Matter támogatást, pár egyéb fejlesztést, és több hiba javítását emelte ki újdonságként.

Ez a cikk Így aktiválható magyar szolgáltatós eSIM nem EU régiós Apple Watch-ra itt jelent meg először Szifon.com.

Related posts

Megjelent az iPadOS 16.4.1 – elsősorban két zero day sebezhetőség javítása

www3.hu

Digitimes: második fázisba került az Apple szemüveg gyártása

www3.hu

Izgalmas újításokat kotyogott el az iOS 15.4 béta Safarija

www3.hu