Image default
Mobil

Kipróbáltuk a Samsung okos, hordozható projektorát, a Freestyle-t

Viszonylag régóta az otthonomban tudhatom a Samsung okos projektorát, a Freesytle-t, amit előszeretettel használtam munkához, szórakozáshoz, illetve még egy horváthországi vitorlástúrán is hasznát vettük. Egy rendkívül sokoldalú projektorról beszélünk, ami lényegében hordozható is bizonyos körülmények között.

Azt már rögtön az elején érdemes leszögezni, hogy a hordozhatóság bizony kompromisszumokkal jár. A Samsung ezt a projektort szórakozásra fejlesztette, így bárhol és bármikor tudunk videót nézni róla, de könnyedén kiküldhetjük a telefonunk és számítógépünk képernyőjét is. Elfér egy kabátzsebbe is, lényegében bárhova magunkkal vihetjük. Ezzel szemben azonban nem rendelkezik beépített akkumulátorral, tehát áram szükséges hozzá, pontosabban legalább 50W-os adapter. Így a hordozhatóság részben csökken, de ez ne vegye el a kedvünket, mert így is többet tud, mint az átlagos projektorok.

(tovább…)

Ezek még érdekelhetnek:

Kezünkben a TOPPING MX5 asztali DAC és erősítő – Lossless zene iPhone-ról, iPadről és Apple TV-ről!…

Amennyiben a nappaliban szeretnénk Apple Music Lossless-t hallgatni, a TOPPING MX5 DAC egy ideális mindenes lehet számunkra.

A MacRumors szerint ezek a legjobb Apple kiegészítők a CES 2022 kiállításon

Bár a nyakunkon lévő világjárvány rányomta a bélyegét a CES 2022-re is, a technika szerelmesei mégsem maradtak látnivaló nélkül.

Az év karácsonyi ajándéka újra elérhető raktárról: Comply™ az AirPods Pro-hoz!

A Comply™ egy memóriahabos fülilleszték az AirPods Pro-hoz, amivel sokkal kényelmesebb viseletet kapunk és nem mellékesen jobb hangzást is.

Xiaomi Mi Portable Air Pump – a tökéletes, hordozható, elektromos kompresszoros pumpa

Nincs kedved kézi pumpával vesződni? Szükséged van egy kicsi és hordozható kompresszorra? Akkor neked találták ki a Xiaomi pumpáját.

Spigen GearLock – a tökéletes biciklis telefontartó és tok

Rendszeresen biciklizel vagy épp rollerezel? Nem tudod, hova tedd közben a telefonod, amikor használnád? A válasz egyszerű: GearLock.

Ez a cikk Kipróbáltuk a Samsung okos, hordozható projektorát, a Freestyle-t itt jelent meg először Szifon.com.

Related posts

Nemzetközi Kollekció: új, limitált kiadású Apple Watch szíjak hozzájuk passzoló számlapokkal

www3.hu

Chrome Home: amikor a Google kipróbálta az iOS 15 átalakított Safariját

www3.hu

Egyszerre több eszközhöz is párosítható lehet az Apple Watch a jövőben

www3.hu