Mobil

Nemzetközi Kollekció: új, limitált kiadású Apple Watch szíjak hozzájuk passzoló számlapokkal

A hét elején az Apple bemutatta az Apple Watch szíjainak új, nemzetközi kollekcióját, amelyet a nyári olimpia megünneplésére terveztek. Összesen 22 fajta új karpánt érhető el minden méretben az Apple Watch tulajdonosok számára. Minden darab az Apple Watch sportpántján alapul, de egyedi, országspecifikus kialakítással rendelkezik.

Az Apple különféle színkombinációkban kínálja ezen kiegészítőit, amelyek megfelelnek az adott ország zászlajában látható színeknek. Például a dél-afrikai modell négy színben pompázik: piros, kék, zöld és sárga, ezzel szemben az ausztrál pánt csak kettőben: zöld és sárga. Egyes szíjak anyagukban színezettek, míg mások csíkosak. Ami zseniális húzás, hogy a hozzá passzoló óraszámlap is letölthető a kiegészítőhöz.

(tovább…)

Ezek még érdekelhetnek:

Ming-Chi Kuo szerint nagyobb akkumulátor kerülhet az Apple Watch Series 7-be

Jobb akkumulátor-üzemidő, teljesen új design és még sok más izgalmas újítás érkezhet idén ősszel az Apple Watch Series 7-tel.

iOS 15: Folyamatsávval, részleges NTFS támogatással és még sok mással bővült a Fájlok alkalmazás…

A Fájlok alkalmazás iPadOS 15 alatt okosabb lesz. Ellenőrizheted a fájlmásolás állapotát és az NTFS meghajtók sem lesznek zsákbamacskák.

Giulio Zompetti újabb találata: Apple Watch Series 3 prototípus egy szokatlan csatlakozóval

A Giulio Zompetti által megosztott új képeken két apró fém érintkező is látható az Apple Watch Series 3 prototípusának házán.

Így nézett ki egy másik Apple Watch prototípus

Tavaly decemberben már beszámoltunk egy iPodnak álcázott Apple Watch prototípusról, most pedig itt a nyomógombos telefonnak kinéző testvére!

Idén sem maradhat el a nemzetközi jóganapi Apple Watch kihívás

Június 21. az év leghosszabb napja, ami egyben a nemzetközi jóganap is, amit az Apple egy kihívással ünnepel.

Ez a cikk Nemzetközi Kollekció: új, limitált kiadású Apple Watch szíjak hozzájuk passzoló számlapokkal itt jelent meg először Szifon.com.

Related posts

Elérhető az iOS 15, az iPadOS 15, a watchOS 8, a tvOS 15 és a macOS Monterey nyilvános béta verziója

www3.hu

Elhozta Windows-ra az iMessage-et a Microsoft

www3.hu

Elérhető a második iOS 17, iPadOS 17, watchOS 10, tvOS 17 és macOS Sonoma béta

www3.hu