Image default
Mobil

Bloomberg: 2024-ben érkeznek a harmadik féltől származó alkalmazás áruházak

Az Európai Unió a digitális piacokról szóló törvénnyel arra kötelezi az Apple-t, hogy tegyék lehetővé bárki számára a harmadik féltől származó alkalmazások App Store-tól független, egyszerű telepítését, így kicsit meg van kötve a kezük a kérdésben.

Ennek ellenére roppant izgalmas azt olvasni, hogy a hírek szerint a cupertinói vállalat nem tervez kibújni az EU-s szabályozás alól és lehetővé fogják tenni a harmadik féltől származó alkalmazás áruházakat. Mit jelent majd ez?

(tovább…)

Ezek még érdekelhetnek:

Lehetővé vált a “gyári” alkalmazások értékelése és véleményezése az App Store-ban

Az Apple mostantól lehetővé teszi a felhasználói számára, hogy értékeljék és véleményezzék az App Store-ban a cég beépített alkalmazásait is.

Az Epic Games vs. Apple per: ki is nyert valójában?

Mivel az Epic megsértette az Apple-lel kötött szerződését, ezért Yvonne Gonzalez Rogers szerint az Apple jogosan tette ki őket az App Store-ból.

Az iOS 15 már figyelmeztet az Apple személyre szabott hirdetéseire is

Az iOS 15 esetében az Apple már beleegyezést kér a felhasználóktól a személyre szabott hirdetések engedélyezéséhez az Apple ID-jukhoz kapcsolódóan.

The Washington Post: átverős app zsákmányolt 600.000 dollárt egy iPhone felhasználótól

Az App Store engedélyezési folyamatán csúszott át az a valódinak tűnő app, amely Phillipe Christodoulounak végül 17,1 Bitcoinjába került.

Egy rövid videón már közelebbről is látható az App Store Best of 2020 díja

Andres Canella, a Wakeout! fejlesztőjének tweetje révén egy rövid videón már magát az App Store Best of 2020 díjat is láthatjuk közelebbről.

Ez a cikk Bloomberg: 2024-ben érkeznek a harmadik féltől származó alkalmazás áruházak itt jelent meg először Szifon.com.

Related posts

Megjelent az iOS 15.3.1 – fontos biztonsági frissítések

www3.hu

Középpontban az egészségünk – avagy ilyen számlapot használok az Apple Watch-omon

www3.hu

WSJ: az Apple megtiltotta az alkalmazottainak a ChatGPT használatát

www3.hu