Mobil

Megjelent az iOS 15.3.1 – fontos biztonsági frissítések

Alig több mint három héttel az iOS 15.3 megjelenése után az Apple kiadta az iOS 15.3.1-et, aminél a frissítés részletei most is mindössze egyetlen mondat, a sokat nem mondó biztonsági frissítések említésével.

Ebben az Apple kiemelte egy olyan hiba javítását is, amely miatt előfordulhatott, hogy a Braille-kijelző nem válaszolt – ez pedig jelentős problémát okozhatott a vakok számára. A cég a biztonsági frissítésekről szóló szócikkében egy olyan WebKit-sebezhetőséget is megemlít, amelyet aktívan ki is használhatnak. Az jelenleg nem ismert, hogy a frissítés tartalmazza-e már esetleg az AirTaggel kapcsolatos módosításokat is, amelyről szintén most tett közzé sajtóközleményt az Apple.

(tovább…)

Ezek még érdekelhetnek:

Megjelent a watchOS 8.4.2 – biztonsági frissítések és hibajavítások

A watchOS 8.4.2 biztonsági frissítéseket és hibajavításokat tartalmaz, de az Apple nem részletezte, hogy pontosan miket javítottak.

Megjelent az iPadOS 15.3.1 – fontos biztonsági frissítések

Az iPadOS 15.3.1 fontos biztonsági frissítéseket tartalmaz, és kijavít egy problémát, amely miatt előfordulhatott, hogy a Braille-kijelző nem válaszolt.

Megjelent a watchOS 8.4.1 a Series 4 és újabb modellekre – hibajavítások

Az Apple minden előzmény nélkül kiadta a watchOS 8.4.1-et a Series 4 és újabb modellekre, ami hibajavításokat hozott magával.

Izgalmas újításokat kotyogott el az iOS 15.4 béta Safarija

Az iOS 15.4 Safari alkalmazása többek szerint ismét azt igazolja, hogy az Apple AR/VR szemüvegen dolgozik. Érkezik vajon az iGlass?

Ezek miatt érdemes várni az iOS 15.4-et és az iPadOS 15.4-et

Új Emojik, maszkos Face ID, Univerzális vezérlő, EU-s oltási igazolás és még sok más újítás került az iOS 15.4 első bétájába.

Ez a cikk Megjelent az iOS 15.3.1 – fontos biztonsági frissítések itt jelent meg először Szifon.com.

Related posts

Kipróbáltuk a Dyson Purifier Cool™ TP07 légtisztító ventilátort – teszt és vélemény

www3.hu

Ming-Chi Kuo szerint 2021 második felében érkezhet az iPad mini 6

www3.hu

Prosser: október közepétől lesz elérhető az Apple Watch Series 7

www3.hu