Mobil

Eufy Doorbell Dual: teszteltük az új, dupla kamerás, okos, vezeték nélküli kapucsengőt

Manapság egyre több emberrel találkozom, aki szeretne biztonsági kamerát és az a kamera legyen okos is, ismerje fel esetleg az embereket, állatokat, illetve adott esetben biztonságosan készítsen felvételt is. Általában kültérre szerelnek az emberek kamerákat, hogy megfigyeljék a kertet, a kaput, a bejáratot.

A bejáratot könnyedén be lehet kamerázni, erre az egyik legjobb megoldás az okos, kamerás kapucsengő. A Eufy kamerás kapucsengőm 2020 eleje óta van meg. Imádom, jóformán már nem is tudnék élni nélküle, sokszor segített nekünk, és köztük volt nem egyszer fura helyzet is, amit nem tudtunk hova rakni. Az, hogy az ajtó előtt van egy kameránk, rengeteget számít, és egyáltalán nem az a cél, hogy megfigyeljük a környezetünket, hanem hogy tudjuk, hogy mi történik a lakásunk, házunk előtt. Ezt emelte most a következő szinte a Eufy, amikor bemutatta a dupla kamerás, 2K-s felbontással rendelkező, csomag figyelésre is alkalmas, okos kapucsengőjét, amit persze azonnal be is szereztem tesztelésre!

(tovább…)

Ezek még érdekelhetnek:

Kipróbáltuk a Philips 4000i okos légtisztítót, ami pollent, baktériumokat és vírusokat is képes kisz…

Végre hozzánk került a Philips 4000i: a szép külcsín mellett a szűrőjével a belbecsbe sem lehet belekötni, így számomra 10/10-es ez a termék.

OkosOtthon Labor Podcast – avagy merre indulj el kezdőként az okosotthonok világában

Hallgasd meg az OkosOtthon Labor legutóbbi podcast epizódját, hogy merre indulj el, ha kezdő vagy az okosotthonok világában.

Az iPadOS 16-tól kezdődően az iPadek már nem lehetnek okosotthon-központok

Az iOS 16 és az iPadOS 16 idei megjelenésével már csak az Apple TV és a HomePodok lehetnek majd okosotthon központok, az iPadek már nem.

Kiváló ár/értékarányú “neon” LED-ek, LED fényfüzérek és HomeKit-képes okos konnektorok az iKiegészít…

Ebben a cikkben a Forever márka világításait fogjuk bemutatni, illetve a Meross márka HomeKit-képes okos konnektorait.

Meross okos LED-szalagok – dobd fel az otthonod hangulatát színes fényekkel

Szeretnéd kicsit feldobni a lakásod hangulatát LED-szalagokkal? Akkor ne is keress tovább, itt vannak a Meross szalagjai.

Ez a cikk Eufy Doorbell Dual: teszteltük az új, dupla kamerás, okos, vezeték nélküli kapucsengőt itt jelent meg először Szifon.com.

Related posts

Megjelent a palera1n – iOS 16-ot is támogató jailbreak az iPhone X és régebbi modellekre

www3.hu

Miért nincs még és mikor lehet végre Face ID a Mac modellek esetén?

www3.hu

Megjelent a watchOS 10.4 – teljes értesítés kibontása dupla koppintással, fejlesztések

www3.hu