Mobil

Lassabb SSD-vel rendelkezik a belépő szintű, M2-es MacBook Pro, mint az M1-es modell

Végre a boltokba és a vásárlók kezébe is megérkezett az új 13 hüvelykes MacBook Pro modell, amely központi erőforrásként az Apple szintén új M2 chipjét használja. Míg az M2 teljesítményjavulást hoz az M1-hez képest, addig úgy tűnik, ez nincs így az adatok tárolására szolgáló SSD esetében. Az M2-es MacBook Pro gépen futtatott tesztek azt mutatják, hogy belépő szintű modell lassabb SSD-vel rendelkezik, mint az M1-es modell.

Neves YouTube csatornák, mint például a Max Tech és a Created Tech megjegyezték, az M2-es MacBook Pro alapmodellje, amely 256 GB tárhellyel rendelkezik, alacsonyabb SSD működési sebességet biztosít az előző generációs, 13 hüvelykes M1-es MacBook Pro-hoz képest.

(tovább…)

Ezek még érdekelhetnek:

Videón a Stage Manager működése az iPadOS 16 és macOS 13 Ventura operációs rendszerekben

Michael Billig összeállított egy rövid videót, amelyben részletesen bemutatja a gyakorlatban is a Stage Manager működését az érdeklődőknek.

Befutottak a tech oldalakról az új M2 chipes MacBook Pro tesztek

A vásárlókhoz pénteken érkező rendelések előtt hivatalosan is megjelentek a tech portálokon az új M2 chipes MacBook Pro tesztek.

9to5Mac: M2 chip teszteredmények és elméleti összevetés az M1 Pro/Max/Ultra modellekkel

A Geekbench eredményböngészőjében már felbukkant egy M2-es teszteremény is, ami igazolja azt, amit az Apple az új processzorról mondott.

WWDC22: az Apple bemutatta az első M2-es chippel szerelt gépeket – MacBook Air és MacBook Pro

Az Intel még ki se heverte az Apple M1 által okozott sokkot és máris itt az M2-es chip és vele együtt a teljesen új MacBook Air.

Magyar videóklip, amiben az iPhone LiDAR képességeit használták ki

Legújabb kislemezük egyik számához egy iPhone-nal készítették a LiDAR scaneket, majd egy MacBook segítségével készült el belőle a videóklip.

Ez a cikk Lassabb SSD-vel rendelkezik a belépő szintű, M2-es MacBook Pro, mint az M1-es modell itt jelent meg először Szifon.com.

Related posts

Máris jailbreakelték az AirTaget

www3.hu

9to5Mac: 6,9 colos kijelzőt kap az iPhone 16 Ultra

www3.hu

Gyártási nehézségek miatt később kerülhet majd forgalomba az iPhone 15 Pro Max

www3.hu