Mobil

Gyártási nehézségek miatt később kerülhet majd forgalomba az iPhone 15 Pro Max

Jövő hét kedden, azaz szeptember 12-én az Apple bemutatja az idei iPhone és Apple Watch készülékeket, és ezzel együtt természetesen az új iOS és wachOS szoftverek végleges változatát is megkapjuk, melyek majd az előtt pár nappal lesznek elérhetőek, amikor a készülékek is forgalomba kerülnek.

Átlagosan egyébként a bemutatástól számítva 1-2 hét szokott lenni a vásárlási dátum, tehát ha szeptember 12-én bemutatják az iPhone 15 Pro-t, akkor azt valószínűleg a szeptember 18-i héten vásárolhatjuk majd meg. A pletykák szerint sajnos ez nem lesz igaz az iPhone 15 Pro Max esetén, mivel az jelenleg gyártási nehézségekkel küzd. Ilyen volt egyébként múlt évben az iPhone 14 Plus is, ami csak októberben került a boltokba.

Állítólag a kamera modult szállító Sony nem tudja időben biztosítani az iPhone 15 Pro Max által használt belső szenzort, emiatt a gyártás is késik. Az Apple várhatóan egy nagyobb kamerafrissítéssel szállítja az iPhone 15 Pro Max-et, amely egy specifikus lencserendszert használ majd, melynek a segítségével a jelenlegi 3-szoros határnál nagyobb optikai zoomot biztosít.  A pletykák szerint a kisebb iPhone 15 Pro nem kapja meg ezt a frissítést.

Várakozásaink szerint az Apple szeptember 12-én jelenti be az új iPhone-ok mellett az Apple Watch Series 9-et és az Apple Watch Ultra 2-t is.

Mindenközben egyébként további megerősítést nyert az is, hogy az iPhone 15 Pro lesz az első iPhone, ami némító kapcsoló nélküli lesz, mert az Apple egy “Action” gombot tesz a helyére. Jelenleg az Apple Watch Ultrán találkozhatunk ilyen gombbal, amit az Apple a magyar oldalán “Művelet gomb” névvel illet.

De mit jelentene ez az iPhone számára? Arról ebben a cikkünkben írtunk: Új gombkombinációkat hozhat az iPhone 15 Pro “Művelet” gombja.

Ez a cikk Gyártási nehézségek miatt később kerülhet majd forgalomba az iPhone 15 Pro Max itt jelent meg először Szifon.com.

Related posts

20 hasznos tipp Apple Watch tulajdonosoknak

www3.hu

Az Apple megkérdőjelezhető tervezési döntései a közelmúltban

www3.hu

Hogyan mentsük le az iCloud-fotókból az összes, 2021-es fotónkat és videónkat?

www3.hu