Mobil

Az AirTag most egy ausztrál fotósnak segített visszaszerezni az ellopott felszerelését

Az AirTag egyszerű és költséghatékony módja lehet az elveszett vagy ellopott tárgyak visszaszerzésének. Egy ausztrál férfi ezt épp a hétvégén tapasztalta meg, amikor közel 7000 USD értékű, ellopott fotós felszerelésének nyomába eredt. Graham Tait egy Sydney-ben élő ausztrál fotós, akinek az autójából emelték ki az eszközöket, miközben a járgány a szállodája parkolójában pihent.

Tait elmondta a 9News-nak, hogy feltörték az autóját miközben előző este a Flinders Ranges környékén utaztak. A tolvaj zsákmánya egy laptop és egy értékes fényképezőgép volt. Az illető viszont nem vette észre, hogy mindkét eszközre az Apple nyomkövető eszközét szerelték fel…

(tovább…)

Ezek még érdekelhetnek:

Tracker Detect – megjelent az Apple nyomkövető-keresője Androidra

Az Apple új, Tracker Detect alkalmazása az androidosoknak teszi lehetővé, hogy megkereshessék az esetleg náluk lévő, idegen AirTageket.

A lelkes Apple alkalmazottak törölközőt, az AirTag tervezői pedig egy mini kirakatot kaptak

A Close Your Rings kihívásában az Apple most törölközővel jutalmazta a sportos alkalmazottait és elismerte a tehetségeseket.

Elrejtett AirTag segített egy ellopott elektromos roller visszaszerzésében

Két elrejtett AirTag tette lehetővé egy kiberbiztonsági cég vezetőjének, hogy megtalálja és visszaszerezze ellopott elektromos rollerjét.

Megérkeztek a Nomad AirTag tartói kulcscsomóhoz és szemüveghez!

Kipróbáltuk a Nomad bőr AirTag kiegészítőit és szemüveghez illeszthető tartóját. Érdemes elolvasni a cikket!

MegaLag egy-egy AirTaget küldött Tim Cooknak, Elon Musknak és Észak-Koreába

Az Apple megkapta és válasszal együtt visszaküldte, a SpaceX nem foglalkozott vele, Észak-Koreába pedig nem jutott el, inkább visszaküldték.

Ez a cikk Az AirTag most egy ausztrál fotósnak segített visszaszerezni az ellopott felszerelését itt jelent meg először Szifon.com.

Related posts

Megérkeztek az első M1-es iMac tesztek

www3.hu

Kipróbáltuk a Samsung okos, hordozható projektorát, a Freestyle-t

www3.hu

Az Apple szerint nem hardveres hiba okozza a vízszintes csíkokat az iPhone 14 kijelzőjén

www3.hu