Image default
Mobil

Az Apple szerint nem hardveres hiba okozza a vízszintes csíkokat az iPhone 14 kijelzőjén

Más esetekben is előfordulhatnak “fehér csíkok” a telefonok kijelzőjén, de most egyáltalán nem erről van szó, hanem egy olyan, állítólagosan szoftveres hibáról, ami az iPhone 14 családot, de főleg az iPhone 14 Pro Max modellt érinti.

A csíkok akkor jelentkeznek, amikor a felhasználók felébresztik vagy elaltatják a telefont és csak egy pillanatra jelennek meg.

(tovább…)

Ezek még érdekelhetnek:

iOS 16: Élő tevékenységek és Dynamic Island, avagy kövesd élőben az ételkiszállítást

Az iOS 16 egyik újdonsága az Élő tevékenységek, amit még viszonylag kevés app támogat, a Dynamic Islanddel kombinálva pedig még jobb mindez.

Az iFixit szédszedte az iPhone 14 Pro-t – maradt a korábbi felépítés

A sima iPhone 14-gyel szemben a Pro modellek kialakítása nem változott érdemben, az üveg hátlap továbbra is egyben van a készülékházzal.

Béta verzióban már elérhető a javítás a Studio Display beépített kamerájához

Az Apple a hamarosan megjelenő macOS Monterey 12.4-gyel javítani fogja a Studio Display kamerájának képét. Vajon eleget tettek a minőségért?

Nem hívható fel az Apple Támogatás a Telekom hálózatából – javítva!

A Telekom hálózatából valamiért egyszerűen nem lehet felhívni az Apple Támogatás ingyenes telefonszámát. Telenor és Vodafone esetén elvben nincs ilyen gond.

Mikrofon és hangszóró problémák az iPhone 7 modellek esetén iOS 11.3-ra való frissítés után…

Egyes esetekben az iOS 11.3-ra való frissítés után egy iPhone 7 vagy 7 Plus esetén mikrofon illetve hangszóró problémákat tapasztalhatnak a vásárlók. Hivatalos csereprogram egyelőre nincs.

Ez a cikk Az Apple szerint nem hardveres hiba okozza a vízszintes csíkokat az iPhone 14 kijelzőjén itt jelent meg először Szifon.com.

Related posts

Megjelent az iPadOS 17.3.1 – a gépelésnél megkettőződő szöveg javítása

www3.hu

Xiaomi Mi Portable Air Pump – a tökéletes, hordozható, elektromos kompresszoros pumpa

www3.hu

Túrázás, biciklizés és geocaching a Geoládák alkalmazással

www3.hu