Mobil

Homey: HomeKitre és házautomatizálásra képes okosotthonközpont – vélemény

Pár héttel ezelőtt már írtam a HomeKitről, és már akkor megemlítettem, hogy lesz egy okosközpontos cikk, mégpedig a Homey központi egységről. Ez a cikk jóformán 5-6 részből is állna, nem tudok a végére érni soha, mert annyi funkcióval rendelkezik.

Röviden a Homey egy olyan okosközpont, ami HomeKit-képes, rendelkezik különböző platformok támogatásával, mint például Amazon Alexa és Google Home, képes a Z-wave, Zigbee, Bluetooth, infravörös, 433 és 468 MHz kezelésére is, tehát nem csak egyféle kommunikációra képes, hanem rengetegre, és mindezt úgy valósítja meg, hogy akár Te is fel tudod programozni! Ez valójában egy mindenes, és szinte kötelező egy olyan otthonba, ami házautomatizálásra fog építeni a jövőben, de simán megállja helyét egy átlagos háztartásban, okosotthonban is. Ez a cikk elsősorban a legalapabb funkciókat fogja bemutatni, képtelenség egyszerre a Homey minden funkciójáról írni, legalább 5-6 cikknek megfelelő tartalommal kell számolnotok a jövőben.

(tovább…)

Ezek még érdekelhetnek:

Kezünkben a EufyCam 2 Pro vezeték nélküli HomeKit Secure Video-képes kamerája!

A Eufy márka méltán népszerű, a támogatottság, a könnyű kezelés, profi alkalmazás miatt én mindenképp emellett tenném le a voksom.

Okosotthon online konferencia és expo február 18-20. között!

A SmartHomeExpo az első hazai online okosotthon konferencia és expo, amit az Apple felhasználóknak is érdemes meghallgatni.

Beszélgessünk a HomeKitről és az okos otthonokról!

Ebben a cikkben az okos otthon avagy házautomatizálás alapjait olvashatod el, és hogy mire figyelj oda, ha Apple felhasználó vagy.

CES 2021: A legjobb okosotthon és egyéb kiegészítők

Számos új kiegészítőt, perifériát mutattak be a CES 2021-en. Smart Home Solver összesen 20 új kütyüt említ meg a videójában.

Kipróbáltuk a Sonos ARC Dolby Atmos Soundbarját és a teljes Dolby Atmos rendszerét – teszt és vélem…

Az Atmos hangzás, a hangfalak, a szoftveres támogatás mind mind olyan dolog, ami miatt ez a rendszer szerethető, használható, és ajánlott.

Ez a cikk Homey: HomeKitre és házautomatizálásra képes okosotthonközpont – vélemény itt jelent meg először Szifon.com.

Related posts

Kipróbáltuk a Dyson Purifier Cool™ TP07 légtisztító ventilátort – teszt és vélemény

www3.hu

Kipróbáltuk az új 14 hüvelykes M1 Pro MacBook Pro-t – teszt és vélemény

www3.hu

iPhone 13 Pro Max: üzemidőben még mindig a csúcson

www3.hu