Mobil

iPhone 13 Pro Max: üzemidőben még mindig a csúcson

Ha visszatekintünk az elmúlt évekre az okostelefonok innovációját szemlélve, azt hihetnénk, napjainkra döcögőssé vált a helyzet. Mindenki megnyugodhat, ez csak a felszín, hiszen a motorháztető alatt zajlik az igazi varázslat. Sokak számára két kardinális kérdés van új készülék vásárlásakor: a telefon üzemideje és a kamerájának a minősége. Az Apple tavaly ősszel megjelent iPhone 13 modelljeivel mindkét említett dologban magasra rakta a lécet.

A napokban Arun Maini, Mrwhosetheboss névre hallgató Youtube csatornáján készített egy mélyreható tesztet, milyen akkuidőt is kap a vásárló a pénzéért 2022-ben. Az ötös mezőnyben az iPhone 13 Pro Max mellett androidos csúcskészülékek versenyeztek a dobogóért. Azt hiszem nem árulok el nagy titkot, iPhone 13 Pro Max üzemidőben még mindig a csúcson van, tekintve az elképesztő, 10 óra 27 perces képernyőidőt.

(tovább…)

Ezek még érdekelhetnek:

TF1: élet az Apple Parkban a világjárvány idején

Egy francia tévéstáb exkluzív felvételeket készíthetett az Apple Parkban, hogy megmutathassák, milyen is ott az élet a világjárvány idején.

A 9to5Mac összefoglaló videóján az iOS 15.2 legszembetűnőbb újdonságai

Lassan minden, még nyáron bejelentett újítás bekerül az iOS 15-be. Most a 9to5Mac-től Jeff Benjamin mutatja be az iOS 15.2 változásait.

Új Shot on iPhone 13 Pro videó érkezett az Apple-től

Videós teszteken a 14″ és 16″-es MacBook Pro – ezeket érdemes megnézni

Összegyűjtöttük a legjobb sebesség teszt videókat az új MacBook Pro modellek esetén, amikben tesztelik az M1 Pro és M1 Max processzorokat.

Shot on iPhone: az Apple új, az iPhone 13 Pro-val készült videót osztott meg

A Movie Magic című videóban Dong Hoon Jun és James Thornton vizuális művész magyarázza el, hogyan is forgatták kísérleti sci-fi filmjüket.

Ez a cikk iPhone 13 Pro Max: üzemidőben még mindig a csúcson itt jelent meg először Szifon.com.

Related posts

AirTag tokok, kulcstartók, fóliák az iKiegészítőknél!

www3.hu

Átlátszó borítású AirPods és 29 wattos fali adapter prototípus szivárgott ki

www3.hu

Pat Gelsinger: az Intel szívesen dolgozna az Apple-nek a chipjeik legyártásában

www3.hu