Mobil

Kipróbáltuk a Dyson Purifier Cool™ TP07 légtisztító ventilátort – teszt és vélemény

A Dyson termékekről nem először írunk itt a Szifon.com-on. Volt már szó korábban a Supersonic hajszárítóról, a Corrale hajvasalóról, és persze a Pure Humidify+Cool párásító és légtisztító ventilátorról is. Most egy újabb típusú légtisztítót fogunk nektek bemutatni.

Dyson Purifier Cool™ légtisztító ventilátor - COVER

Azt gondolnánk, hogy a légtisztítás viszonylag egyszerű dolog, bekapcsoljuk és megy is. Azonban ez közel sem igaz, mert jó légtisztítót találni a saját háztartásunkhoz viszonylag nehéz. Ahány otthon, annyi féle szennyeződés, és a légtisztítók zöme inkább csak a port, polleneket távolítja el. A Dysonnal nem kell komprumisszumot kötni, a cég a maximumra törekszik és tényleg ég és föld a különbség más márkákhoz képest. Ez a cikk a Dyson Purifier Cool™ TP07-es típusról fog szólni, illetve arról, hogy mennyire fontos a légtiszítás az otthonunkban, valamint mit kell tudni az egyes vegyületek, por, pollenek szűrésével kapcsolatban!

(tovább…)

Ezek még érdekelhetnek:

Xiaomi Mi Smart Standing Fan 2 okos ventilátor – teszt és vélemény

A Xiaomi Mi Standing Fan 2 szerintem rendkívül jó ár/érték aránnyal rendelkezik, ha okos ventilátort szeretnénk a lakásunkba.

Orbit B-hyve: okos kertöntözés iOS-en – csinálja magától

Okos kertöntözés az iPhone-odról vezérelve!

Siri először érkezik harmadik féltől származó eszközökhöz

Az előadás során nem közöltek részleteket vagy további példákat, de az integráció valószínűleg része lehet a Matter szövetségnek is.

Innr kültéri LED-szalagok és lámpák Philips HUE, Homey, Zigbee, SmartThings támogatással

A életterünk fényei merőben meghatározzák a mindennapjainkat. Olvasd el, hogy mi hogyan építettük ki a világítást az otthonunkban.

Matter: összefogás az Apple, Amazon és Google közt a jobb okosotthonokért

Az Apple, az Amazon és a Google összefogott azért, hogy az okosotthon felhasználóknak jobb legyen az élete? Nagyon úgy tűnik!

Ez a cikk Kipróbáltuk a Dyson Purifier Cool™ TP07 légtisztító ventilátort – teszt és vélemény itt jelent meg először Szifon.com.

Related posts

Szerezd be most Szifon.com kedvezménnyel a tavaszi Apple Watch szíjaidat!

www3.hu

Apple Car az iForex szemszögéből

www3.hu

A nyúl éve – újabb Apple Watch kihívás

www3.hu