iPad Air teszt videók, amiket érdemes megnézni
Mobil

iPad Air teszt videók, amiket érdemes megnézni

A külföldi kollégák már kirakták a teszt videókat, ebből szemezgetünk most párat, illetve 1 hete már mi is próbálgatjuk a 2024-es iPad Airt. Számomra a 13-as méret egészen érdekessé teszi ezt a készüléket, és mondhatná az ember, hogy a 11-es iPad is mekkora már, de valahogy a kialakítás és kijelző miatt nem mondanám nagynak a 13-as méretet. Olyan kellemes.

iPad Air teszt videók, amiket érdemes megnézni

Direkt kivittük napfénybe az új iPad Air-t, ami egy rendkívül vékony Retina kijelzőt kapott, valamint tükröződés elleni bevonattal van ellátva. Egyértelműen jó hasznára vált az Air kijelzőjének az, hogy kevésbé volt tükröződő, ugyan a fenti képen van tükröződés, de jól látszik maga a tartalom is, tehát simán lehetett teljes napfényben használni az Air-t.

Az egyik fő különbség a sima iPad és az iPad Air között az, hogy a kijelző sokkal jobb minőségű és laminált, tehát vékony. Bár 13-as méretnek mondja az Apple, a valós méret fizikailag 12.9, de nem lett volna jó marketingben a 12.9, ezért inkább 13-asnak nevezték el.

Egyértelműen a nagyobb méret miatt szereti mindenki az új Airt, ami hazánkban 399.990Ft-os áron indul, tehát valahol egy laptop magasságában van és persze méretben is. Összességében nekem tetszik az új Air, de én továbbra is laptop párti vagyok – erről részletesen majd a teszt cikkünkben tudtok olvasni.

Ez a cikk iPad Air teszt videók, amiket érdemes megnézni itt jelent meg először Szifon.com.

Related posts

Megjelent az iPadOS 15.4 – Univerzális vezérlés, új emojik, egyéb funkciók és hibajavítások

www3.hu

December 8-án érkezhet az Apple karácsonyi meglepetése

www3.hu

Az iOS 15 már figyelmeztet az Apple személyre szabott hirdetéseire is

www3.hu