Mobil

Az iOS 15 már figyelmeztet az Apple személyre szabott hirdetéseire is

Az iOS 15 esetében az Apple már beleegyezést kér a felhasználóktól a személyre szabott hirdetések engedélyezéséhez az Apple ID-jukhoz kapcsolódóan. Ez lehetővé teszi az Apple számára, hogy az App Store vásárlási előzményeit és számos más adatot felhasználva a Hírek és Részvények alkalmazásokban, valamint az App Store-ban személyre szabottabb hirdetéseket jeleníthessen meg.

Az Apple személyre szabott hirdetései korábban alapértelmezetten engedélyezve voltak, mindenféle értesítés nélkül. A felhasználóknak önállóan kellett kikapcsolni az opciót, amelyhez négy szintet kellett lépniük a Beállítások alkalmazásban.

(tovább…)

Ezek még érdekelhetnek:

Elérhető a nyolcadik iOS 15, iPadOS 15, watchOS 8 és tvOS 15 béta

Az Apple elérhetővé tette az iOS 15, iPadOS 15, watchOS 8 és tvOS 15 nyolcadik béta verzióit, és augusztus 30-án a macOS Monterey beta 6-ot.

Átverhető-e az Apple NeuralHash-alapú CSAM felismerője?

Független szakértők is megvizsgálták az Apple által az iOS 15-re beharangozott CSAM felismerés működését, és több kérdést is felvetettek.

Teljesen megújul az Időjárás alkalmazás az iOS 15 alatt

Az Apple 2020-ban vásárolta meg a népszerű időjárás appot, a Dark Sky-t, ami már megmutatkozik az iOS 14 és iOS 15 Időjárás alkalmazásában!

Elérhető a hetedik iOS 15, iPadOS 15, watchOS 8 és tvOS 15 béta

A macOS Monterey esetén jelenleg ismeretlen okokból augusztus 11. óta nem érkezett újabb build, közben minden máshoz pedig igen.

Ezekre az iOS 15 funkciókra ne számíts szeptemberben

Egy fél tucat funkció hiányozni fog az iOS 15-ből szeptemberben, amikor végre letöltheted majd az első hivatalos változatát.

Ez a cikk Az iOS 15 már figyelmeztet az Apple személyre szabott hirdetéseire is itt jelent meg először Szifon.com.

Related posts

OpenCore Legacy Patcher: így telepíthető a macOS Ventura még akár egy 2007-es gépre is

www3.hu

Elérhető a harmadik iOS 17.3, iPadOS 17.3, watchOS 10.3, tvOS 17.3 és macOS Sonoma 14.3 béta

www3.hu

Megjelent a tvOS 16.1.1 a 128GB-os modellekre – a tárhely-hiba javítása

www3.hu