Image default
Mobil

Hello, yellow! – március 14-től sárga színben is elérhető az iPhone 14 és 14 Plus

Az Apple ma egy sajtóközleménnyel bejelentette, hogy az iPhone 14 és 14 Plus modellek esetén március 14-től már a sárga szín is elérhető lesz, az új modellek előrendelése pedig március 10-ével indul.

A készülékek specifikációja értelemszerűen nem változott, az egyetlen újdonság az új szín elérhetősége. Ezzel a nem Pro modellek így már hat különböző színben (kék, lila, sárga, éjfekete, csillagfény és piros) vásárolhatóak majd meg.

(tovább…)

Ezek még érdekelhetnek:

Ezek az újdonságok kerültek az iOS 16.4 második bétájába

Visszatért egy rég nem látott funkció a Könyvek alkalmazásban, átláthatóbb lett a Beállítások egy új nézete… klikk a részletekért.

Videón az iOS 16.4 első bétájának újdonságai

31 új Emoji, köztük 3 új szív jellemzi az iOS 16.4 első bétáját, de az Apple ezen felül még rukkolt elő pár izgalmas változtatással.

700 műsoron elérhető a Netflix új térbeli hangzása

A Netflix a térbeli hangzással szeretne a prémium csomagjuk felé terelni – most megtudhatod, hogy ez milyen Apple kütyükön megy a legjobban!

A HomePod Software 16.3 aktiválja a HomePod minikben a hő- és páratartalom-mérőt

Hőmérséklet és páratartalom mérésére is képes lesz hamarosan a HomePod mini egy szoftverfrissítésnek köszönhetően, és ez még csak a kezdet.

Feltámadt a HomePod: itt a második generációs modell

A HomePod második generációja egy igazi főnix-történet: tavalyelőtt tavasszal eltemette az Apple a modellt, most viszont feltámadt.

Ez a cikk Hello, yellow! – március 14-től sárga színben is elérhető az iPhone 14 és 14 Plus itt jelent meg először Szifon.com.

Related posts

Megjelent az iPadOS 15.4 – Univerzális vezérlés, új emojik, egyéb funkciók és hibajavítások

www3.hu

Három új terméknél érhető el a Lokátor támogatás

www3.hu

TF1: élet az Apple Parkban a világjárvány idején

www3.hu