Image default
Mobil

Új számlapot, szíjat, kihívást és háttérképet mutatott be az Apple a Black Unity jegyében

Kreativitás és közösség­építés. Kéz a kézben. Ezzel a szlogennel hívja fel idén az Apple a figyelmet a Fekete történelem hónapjára, ami nálunk Magyarországon nem igazán releváns, de ami mellett és amiért kiállnak, az világszinten fontos. Ennek apropójából több újdonsággal is készült a cupertinói cég.

A mozaik­technika inspirációjával készült új Black Unity szíj és a hozzá illő számlap a fekete közösségek sokféleségét és az egység erejét hivatott kifejezni. A mozaik­művé­szetet fekete alkotók generációi használják kulturális örökségük ünnep­lésé­re és a változás előmozdítására. A szíjat és a számlapot fekete művészek és alkotótársaik ter­vezték az Apple felkéré­sére. Alkotásukkal mindenki kifejez­heti elkötelezettségét a rend­szerszintű rasszizmus felszámo­lása és egy egyenlőbb világ felépítése iránt.

(tovább…)

Ezek még érdekelhetnek:

Gyakori kérdések: nemzetközi roaming az Apple Watch-csal

A magyar szolgáltatók közül jelenleg csak a Telekom támogatja az Apple Watch-ot, de az órával való roaming egyelőre még náluk sem érhető el.

A nyúl éve – újabb Apple Watch kihívás

Lendülj mozgásba, és ünnepeld meg a nyúl évét egy könnyed, 20 perces edzéssel, amiért most ultra cuki matricák is járnak.

Töltsd le az új M2 Pro és M2 Max processzoros MacBook Pro-k háttérképeit

Nem bírsz várni, míg megérkezik az új erőgéped, de már néznéd az új háttérképeket? Tőlünk már le is töltheted őket!

Így aktiválható magyar szolgáltatós eSIM nem EU régiós Apple Watch-ra

Egy kis trükközéssel kicselezhető az Apple korlátozása, és így például USA régiós Apple Watch-ra is aktiválhatjuk a Telekom eSIM-jét 4G-hez.

Kezdd erősen az újévet – évkezdő Apple Watch kihívás

Vágj bele sportosan a 2023-as évbe, zárd be mind a három karikát 7 napon át és zsebeld be a vagány matricákat és csillogó érmet!

Ez a cikk Új számlapot, szíjat, kihívást és háttérképet mutatott be az Apple a Black Unity jegyében itt jelent meg először Szifon.com.

Related posts

Videó egy működőképes AirPower prototípusról, ami épp egy Apple Watch-ot tölt

www3.hu

December 8-án érkezhet az Apple karácsonyi meglepetése

www3.hu

Videók: befutottak az első tesztek és vélemények a Mac Studio és a Studio Display kapcsán

www3.hu