Image default
Mobil

Kezdd erősen az újévet – évkezdő Apple Watch kihívás

Mostanra valószínűleg a legdurvább szilveszteri bulit is sikerült mindenkinek kihevernie és bele lehet végre rendesen is vágni az évbe. Az új év az új szokások, a fogadalmak ideje, bár ezek tartóssága megkérdőjelezhető, de az eredményességük csak rajtunk múlik. Az Apple egy egészségesebb életmód felállításában próbál segíteni ebben az évben is, mégpedig egy már megszokott kihívás formájában.

Az Apple Watch esetén elérhető kihívások több évre nyúlnak vissza, a lehető legváltozatosabb témákban, volt már köztük korábban is újévköszöntő, de nemzeti parkos, nőnapi, Föld napjára szóló, hálaadásnapi, és még jóganapi is, ezek közül ráadásul több is évente megrendezésre kerül.

(tovább…)

Ezek még érdekelhetnek:

Videó: Quake is fut már az Apple Watch-on

A Doom már nem is menő, most már a Quake portolása a trendi, ahogy azt megmutatta nekünk ByteOverlord a legújabb GitHub projektjével.

Újabb rekord Apple-negyedév, már meg sem lepődünk rajta

A negyedéves bevétel 90,1 milliárd, a nyereség pedig 20,7 milliárd dollár volt, ami rekord az előző évek hasonló negyedéveihez képest.

Megjelent a watchOS 9.1 – Matter támogatás, fejlesztések, hibajavítások

A watchOS 9.1 esetén az Apple elsősorban a Matter támogatást, pár egyéb fejlesztést, és több hiba javítását emelte ki újdonságként.

Luxus kimaxolva: Apple Watch Ultra polírozott titán bevonattal

Mintegy 630 000 Ft-ot kell a kasszánál hagynunk, amennyiben a különleges “Custom Polished” modellt szeretnénk a csuklónkon tudni.

Megjelent a watchOS 9.0.2 – elsősorban négy hiba javítása

A watchOS 9.0.2 esetén az Apple négy hiba javítását emelte ki – a watchOS 9.0.1 pedig korábban csak az Apple Watch Ultrára jelent meg.

Ez a cikk Kezdd erősen az újévet – évkezdő Apple Watch kihívás itt jelent meg először Szifon.com.

Related posts

iKiegészítők.hu: karácsonyi ajándéktippek, és a mai nap ingyenes szállítás!

www3.hu

Kipróbáltuk az új 14 hüvelykes M1 Pro MacBook Pro-t – teszt és vélemény

www3.hu

Újabb RC érkezett a macOS 13.4-ből

www3.hu