Image default
Mobil

Március 1-től jelentősen emelkednek itthon az Apple fizetős akkumulátorcsere díjai

Március 1-jével az Apple, és így a hivatalos szervizpartnerei, illetve a független javítócégek programban résztvevő szervizek jelentősen megemelik a fizetős akkumulátorcserék díjait. Míg az iPhone-ok és iPadek esetén a legújabb generációk most még megússzák ezt az áremelést, addig a Mac-eknél az összes modellnél drágul az akkumulátorcsere.

Az iPhone-ok esetén a pontos összeg egyelőre azért nem tekinthető egyértelműnek, mert január 3-án még “csak” 12 080 Ft-os emelést írt az Apple támogatási oldala, viszont most, egy nappal később már 17 080 Ft szerepel az oldalon. Az iPadeknél 31 000 Ft-os áremelést ír jelenleg az oldal, a Mac-eknél pedig 24 000 Ft-os emelés látható a MacBook Air, és 41 000 Ft-os a MacBook és MacBook Pro esetén.

(tovább…)

Ezek még érdekelhetnek:

iOS 16 beta 6: már kikapcsolható a százalékos kijelzés az alacsony töltöttségű módban

Változtatott az Apple, alacsony töltöttségű módban már nem kényszeríti rá a százalékos kijelzést azokra, akik azt direkt kikapcsolták.

Akkumulátorállapot-kezelés Mac-en – ezért csökken a maximális kapacitás

Az Akkumulátorállapot-kezelés fokozatosan csökkenti az akkumulátor kapacitását: de így kevesebb ideig tudjuk használni a gépet egy töltéssel.

Gyorsabb lett a töltés a MagSafe akkumulátorral

Az Apple majdnem egy évvel a MagSafe akkumulátor bemutatása után egy firmware frissítéssel jelentősen jobbá tette a terméket.

Friss fotók az Apple MagSafe akkumulátorának egy prototípusáról

Az Internal Archive nevű Twitter profil képein látható prototípus több szempontból is különbözik a MagSafe akkumulátor megjelent verziójától.

Jelentősen nőtt az iPhone 13 család akkumulátorainak kapacitása elődeikhez képest

Idén minden iPhone 13 modellbe nagyobb kapacitású akkumulátor került, de volt egy telefon a négy közül, amelyik a rövidebbet húzta.

Ez a cikk Március 1-től jelentősen emelkednek itthon az Apple fizetős akkumulátorcsere díjai itt jelent meg először Szifon.com.

Related posts

TrendForce: az alacsony kereslet miatt az Apple elkaszálja az iPhone 12 minit

www3.hu

Vicces kicsomagoló videót osztott meg a CARROT Weather az Apple Design Awardjukról

www3.hu

Az Epic Games vs. Apple per: ki is nyert valójában?

www3.hu