Image default
Mobil

Ming-Chi Kuo: új iPad mini 2023 végén vagy 2024 elején, és a horizonton látszik a hajlítható iPad is

A TF International Securities népszerű elemzője, Ming-Chi Kuo ismét “olvasott a tealevelekből” és ezúttal az iPad miniről nyilatkozott.

Személy szerint nagy iPad mini rajongó vagyok, így izgatottan olvastam bele előrejelzéseibe, de úgy fest, hogy csak egy egyszerű chip frissítésre számíthatunk az Apple-től az aprócska táblagépet illetően. Ami azonban izgalmas, hogy Kuo szerint a cupertinói vállalat egy félbehajtható prémium iPaden is dolgozik!

(tovább…)

Ezek még érdekelhetnek:

Bloomberg: nem lesz M2 Extreme, 2023 elején érkezik az új MacBook Pro, befuthat az M3-as iMac, és pá…

Jövőre frissülni fog minden Mac és még új kijelzők is érkezhetnek az Apple-től. Izgalmas évnek ígérkezik 2023 az Apple rajongóknak.

A Bloomberg szerint idén nem érkezik már új Mac

Elképzelhető, hogy az Apple idén már nem fog előrukkolni új Mac-ekekkel? Mark Gurman pontosan így gondolja! Vajon igaza lehet?

Újabb rekord Apple-negyedév, már meg sem lepődünk rajta

A negyedéves bevétel 90,1 milliárd, a nyereség pedig 20,7 milliárd dollár volt, ami rekord az előző évek hasonló negyedéveihez képest.

Apple Watch Pro: CAD render fájlon látható egy új, harmadik gomb

A legfrissebb pletykákban az Apple Watch Pro-ról most kiszivárgott egy CAD render fájl, amin látható egy harmadik gomb is!

9to5Mac: Ezt várhatjuk az ősszel érkező AirPods Pro utódtól

A 9to5Mac értesülései szerint idén ősszel az Apple valóban megörvendezteti a vásárlókat az AirPods Pro frissített verziójával.

Ez a cikk Ming-Chi Kuo: új iPad mini 2023 végén vagy 2024 elején, és a horizonton látszik a hajlítható iPad is itt jelent meg először Szifon.com.

Related posts

Ünnepeld Apple Watch kihívással a Nőnapot

www3.hu

Új iMac-ekről és A14X chipről árulkodtak a legújabb béták

www3.hu

Máris jailbreakelték az AirTaget

www3.hu