Image default
Mobil

Újabb karácsonyi ajándékötletek az iKiegészítők jóvoltából + ingyenes házhozszállítás csak ma!

10 napon belül vagyunk már a karácsonyi véghajrában, így igazán bele kell húznunk, ha nem szeretnénk az utolsó pillanatokra hagyni az ajándékok beszerzését, elkészítését. Jó szokásunkhoz híven idén is megpróbálunk segíteni nektek azzal, hogy kütyü-mániás szeretteitek számára néhány hasznos ajándékötletet csokorba szedünk, hogy innen könnyen tudjatok számukra csemegézni a fa alá.

Mielőtt belecsapnánk a konkrét termék ajánlók sorába, beszéljünk kicsit a csak ma érvényes, nem mindennapi kedvezményünkről. A mai napon leadott, 7990 Ft feletti rendelések esetén a házhozszállítást mi álljuk, ez a mi karácsonyi ajándékunk számotokra! Ne maradjatok le róla!

(tovább…)

Ezek még érdekelhetnek:

Óriási Twinkly akció csak az iKiegészítőknél – akár 20% kedvezmény!

Csak ma, csak egy napig óriási kedvezménnyel vásárolhatóka meg a Twinkly okos karácsonyfaizzói az iKiegészítőknél.

Karácsonyi ajándékötletek az iKiegészítők jóvoltából

Nem tudod még, mit ajándékozz a kütyü-mániás szeretteidnek Karácsonyra? Ne aggódj! Összeszedtük a kedvenc ötleteinket számodra.

SzifonAjándék: legyen a Te 🎄 ajándékod egy Twinkly okos karácsonyfaizzó!

Ha szeretnél egy ilyet a karácsonyfádra, iratkozz fel a játékra a cikk végén, és december 19-én kiderül, hogy kinek küldjük el ajándékba.

Top ajándékötletek Karácsonyra és Mikulásra az Apple felhasználók számára

Összegyűjtöttünk néhány terméket, amik érdekesek lehetnek Mikulásra, Karácsonyra, kicsiknek és nagyoknak, vagy akár saját magunknak is!

iKiegészítők – Black Friday akció 2022

Mi nem akarunk zsákbamacskát árulni, nálunk kézzel fogható kedvezmények vannak, nem akarjuk az ügyfeleinket átverni a Black Friday során.

Ez a cikk Újabb karácsonyi ajándékötletek az iKiegészítők jóvoltából + ingyenes házhozszállítás csak ma! itt jelent meg először Szifon.com.

Related posts

Az iFixit szétszedte az iPhone 13 Pro-t

www3.hu

Elérhető az ötödik iOS 17, iPadOS 17, watchOS 10, tvOS 17 és macOS Sonoma béta

www3.hu

Elérhető az iOS 17, az iPadOS 17, a watchOS 10, a tvOS 17, a HomePod Software 17 és a macOS Sonoma nyilvános béta verziója

www3.hu