Image default
Mobil

Megjelent a watchOS 9.2 – Versenyútvonal, kick-box edzés és egyéb újdonságok

Másfél hónappal a watchOS 9.1 megjelenése után az Apple kiadta a watchOS 9.2-t, ami esetén az Apple kilenc újdonságot és hibajavítást emelt ki a frissítés részleteiben.

A Versenyútvonallal a saját korábbi eredményeinkkel versenyezhetünk, az Edzés appban már elérhető a kick-box is, a Zaj appban megjelenik, ha az aktív zajkioltással a környezeti hangok szintje csökkentve van, a Család felhasználói új lehetőségekhez férnek hozzá az Otthon alatt, és ezek mellett több egyéb fejlesztés és hibajavítás is érkezett.

(tovább…)

Ezek még érdekelhetnek:

Megjelent a tvOS és HomePod Software 16.2 – teljesítménnyel és stabilitással kapcsolatos fejlesztése…

A frissítés elsősorban általános, a teljesítménnyel és stabilitással kapcsolatos fejlesztéseket tartalmaz az Apple TV-k és HomePodok esetén.

Megjelent az iPadOS 16.2 – Freeform app, Apple Music Éneklés és más újdonságok

Fontosabb újdonságok: új Freeform app, a Porondmester fejlesztései, Apple Music Éneklés funkció és SharePlay a Game Centerben.

Megjelent az iOS 16.2 – Freeform app, Apple Music Éneklés és más újdonságok

Fontosabb újdonságok: új Freeform app, Apple Music Éneklés funkció, a zárolási képernyő fejlesztései és SharePlay a Game Centerben.

Megjelent az iOS 16.1.2 – optimalizált ütközésészlelés és egyéb fejlesztések

Továbbfejlesztett kompatibilitás vezeték nélküli szolgáltatókkal és optimalizált Ütközésészlelés funkció iPhone 14 és 14 Pro modelleken.

Megjelent a tvOS 16.1.1 a 128GB-os modellekre – a tárhely-hiba javítása

A tvOS 16.1.1 a 128GB-os Apple TV 4K esetén orvosolja azt a hibát, amikor az elég szabad tárhely ellenére is azt jelezte, hogy már tele van.

Ez a cikk Megjelent a watchOS 9.2 – Versenyútvonal, kick-box edzés és egyéb újdonságok itt jelent meg először Szifon.com.

Related posts

Elérhető a hetedik iOS 15, iPadOS 15, watchOS 8 és tvOS 15 béta

www3.hu

Megérkezett a Twinkly Dots – kifinomult, személyre szabható 360º-os okos LED-füzér

www3.hu

Már a Visa kártyák is hozzáadhatók az Apple Pay-hez az OTP-nél

www3.hu