Mobil

Nézzük meg, miért érdemes karácsonyi 🎄 ajándéknak választani az új GoPro HERO11-et!

Az akciókamera nem újkeletű dolog, már lassan 10 éve velünk van, és gyakorlatilag azt lehet mondani, hogy a GoPro márka hozta el nekünk elsőként. Amikor megjelent, még nem volt rajta kijelző, nem tudott fél óránál hosszabban felvenni, pláne nem 5K-t, de még 4K-t sem. Mára már ez jelentősen fejlődött, bejöttek más cégek is ebbe a szegmensbe, és persze a mobiltelefonok is hozzájuk fejlődtek, lásd stabil videó felvétel, és 4K-s felbontás.

Ettől függetlenül rengeteg esetben nem az iPhone a megfelelő kamera. És igen, én is azt mondtam, ahogy Handrás is, hogy az a legjobb kamera, ami a zsebedben van, de erre a GoPro azonnal rácáfolt, mert a folyamatos, extrém helyzetben való, kéz nélküli felvételt egyik iPhone sem tudja kiváltani. A hordozhatóságot, vízállóságot és egyéb multifunkcionális felhasználhatóságot egyszerűen nem fogja tudni az, ami éppen a zsebedben van. Nézzük meg, miért érdemes karácsonyi 🎄 ajándéknak választani az új GoPro HERO11-et.

(tovább…)

Ezek még érdekelhetnek:

Ajánló: kerekasztal-beszélgetés a Jövő Mobilitása Szövetség tagjaival

Ezen megszólaltatják majd a rolleres, kerékpáros és autós közlekedés képviselőit, akiktől a beszélgetés végén kérdezni is lehet majd.

iKiegészítők.hu: megérkeztek a Twinkly okos fényfüggönyei, karácsonyfaizzói, és rugalmas fénycsövei!…

Az iKiegészítők kínálatában jelenleg négy féle Twinkly érhető el: fényfüggöny, karácsonyfaizzó, rugalmas fénycső és jégcsapok!

Kipróbáltuk a Saeco Xelsis Suprema prémium kategóriás, teljesen automata eszpresszógépet

Az italok testre szabását is lehetővé tévő, automata kávégép rengeteg opciójával azoknak is segítségére lehet, akik szeretnek mindent maguk megcsinálni.

MATE: elektromos kerékpár cégek számára adómentesen

Vállalkozó vagy munkavállaló vagy? Teljesen mindegy – menj el és nézd meg, próbáld ki a városi közlekedésre szánt MATE City-t!

Muzix: UiiSii i8 – a nyár legjobb ár/érték arányával rendelkező, Hi-Res fülhallgatója

Az UiiSii i8 egy vezetékes, Lightning-csatlakozós, Hi-Res fülhallgató DAC-kal, mikrofonnal, amivel veszteségmentes zenéket is hallgathatunk.

Ez a cikk Nézzük meg, miért érdemes karácsonyi 🎄 ajándéknak választani az új GoPro HERO11-et! itt jelent meg először Szifon.com.

Related posts

WWDC21: az Apple bemutatta az iCloud+ szolgáltatást három új funkcióval

www3.hu

Az iOS-ről kezdőknek: a Főképernyő

www3.hu

Újfajta szíjjal érkezik az Apple Watch Series 9, jövőre pedig teljesen új design várható

www3.hu