Image default
Mobil

Használd ki a Simple készülékbiztosítást új vagy akár használt iPhone-ra is!

Akárhogy is nézzük, egy kijelzőcsere, mely általánosságban véve a leggyakoribb javítás szokott lenni, nem olcsó mulatság, bármilyen készülékről is legyen szó. A biztosítás ilyen esetekben pénztárca-kímélő megoldás, mert bizony egy törött kijelző hosszútávon sokkal nagyobb problémát okozhat, mint azt az ember gondolná.

Új készülékre viszonylag egyszerű biztosítást kötni, mivel az adott hely sokszor kínál erre lehetőséget. Persze sokszor használtan vagy mondjuk GSM boltból vásároljuk meg az iPhone-t, ezekben az esetekben nem igazán van lehetőségünk biztosítást kötni. A hello.hu és a Simple együttműködésének eredménye az a készülékbiztosítás, ami a Simple appban köthető meg, és ami pont az ilyen helyzeteket mentheti meg. Hatalmas plusz pont nekik, hogy a készülékeket egy méltán népszerű, és az Apple IRP (Independent Repair Provider – Független javítócégek) programjának tagjával javíttatja, tehát megbízható, minőségi javítást kapunk. Ezen kívül nem csak kijelzőtörésre, hanem lopásra/rablásra is érvényes a biztosításuk, ha a magasabb csomagot választjuk.

(tovább…)

Ezek még érdekelhetnek:

Hello biztosítás már elektromos rollereseknek is!

A közlekedés felelősséggel is jár, legyen szó autóról, bringáról vagy elektromos rollerről, érdemes biztosítást kötni.

AppleCare+ vásárlása hazánkban az iPhone-hoz, iPadhez vagy Apple Watch-hoz!

Az AppleCare+ alapjában véve nem vásárolható meg hazánkban, mert az Apple itthon valamiért nem forgalmazza, így mindenféle trükkhöz kell folyamodnunk.

Biztosítás vagy Apple Care+ az iPhone-hoz?

Megnéztük, hogy biztosítást, vagy Apple Care-t érdemes kötni az iPhone-hoz, iPadhez, Mac-hez: olvasd el, hogy miket érdemes ezekről tudni!

Éjféltől itthon is előrendelheted az iPhone 6 készülékeket!

Így működik az iPhone biztosítás ügyintézése a Telekomnál

Ez a cikk Használd ki a Simple készülékbiztosítást új vagy akár használt iPhone-ra is! itt jelent meg először Szifon.com.

Related posts

Új, hivatalos Apple szerviz nyílt Budapesten, iStuff néven a Váci út 43-ban

www3.hu

Ross Young: 2022 elején érkezhet a mini-LED kijelzős, 27 hüvelykes iMac

www3.hu

Okos arctisztítás avagy az ageLOC LumiSpa Beauty eszköz!

www3.hu