Image default
Mobil

Óriási Twinkly akció csak az iKiegészítőknél – akár 20% kedvezmény!

Pár éve még, ha azt mondta valaki, hogy neki okos karácsonyfája vagy épp okos fényfüzérje van, akkor csak megmosolyogva értetlenkedtek a dolgon az emberek, azonban mára már ha nem is megszokott, de mindenképp elterjedtebb lett a dolog és ha egy laikus élőben megnézi az ilyen díszítést, akkor elég hamar elismerően csettint rá egyet. Az okos karácsonyi díszek mondhatni alfája és omegája a Twinkly, akiknél több hosszban, több színben és többféle sűrűségű változatban is megvásárolhatóak a fényfüzérek, de ezeken kívül még akár már beépített izzókkal rendelkező műfenyő is elérhető.

Több éve forgalmazzuk már a Twinkly termékeit, amelyek méltán népszerűek ajándékként, de sokan maguknak vásárolják meg az ünnepek előtt és éppen ezért mikor máskor lenne a legjobb alkalom egy jó kis akcióra, ha nem épp decemberben, nem sokkal Karácsony előtt! Figyelem: a kedvezmények csak ma, csak egy napig, december 6-án érvényesek! Ne habozz, csapj le egy Twinkly füzérre még ma, ez a mi Mikulás ajándékunk számotokra.

(tovább…)

Ezek még érdekelhetnek:

Karácsonyi ajándékötletek az iKiegészítők jóvoltából

Nem tudod még, mit ajándékozz a kütyü-mániás szeretteidnek Karácsonyra? Ne aggódj! Összeszedtük a kedvenc ötleteinket számodra.

SzifonAjándék: legyen a Te 🎄 ajándékod egy Twinkly okos karácsonyfaizzó!

Ha szeretnél egy ilyet a karácsonyfádra, iratkozz fel a játékra a cikk végén, és december 19-én kiderül, hogy kinek küldjük el ajándékba.

Top ajándékötletek Karácsonyra és Mikulásra az Apple felhasználók számára

Összegyűjtöttünk néhány terméket, amik érdekesek lehetnek Mikulásra, Karácsonyra, kicsiknek és nagyoknak, vagy akár saját magunknak is!

iKiegészítők – Black Friday akció 2022

Mi nem akarunk zsákbamacskát árulni, nálunk kézzel fogható kedvezmények vannak, nem akarjuk az ügyfeleinket átverni a Black Friday során.

iKiegészítők Kis Friday – 20% kedvezmény mindenre

Nem bírod kivárni a Black Fridayt? Csapj le most minden* termékünkre (*kivéve gyári Apple termékek) 20% kedvezménnyel egészen vasárnapig.

Ez a cikk Óriási Twinkly akció csak az iKiegészítőknél – akár 20% kedvezmény! itt jelent meg először Szifon.com.

Related posts

iKiegészítők: megérkeztek a nyári szíjak és az új, titán színű szíj is az Apple Watch Ultra tulajdonosoknak!

www3.hu

Megjelent a tvOS 14.6 – fejlesztések és hibajavítások

www3.hu

Ross Young szerint ez lesz a 2027-es iPhone 18 Pro legnagyobb újítása

www3.hu