Mobil

Élő közvetítés – 16:00: Chameleon vezeték nélküli okosotthon rendszer és UpHome bemutató

Mindennapi olvasóink jól tudják, hogy a Szifon.com nem csak Apple termékekről szól, hanem különböző kütyükről, kiegészítőkről, valamint az Apple-höz szorosan kapcsolódó okosotthon kiegészítőkről is szoktunk írni.

Általában az okosotthon abból áll, hogy veszünk egy-egy izzót, okos konnektort, apróságot. Azonban ha valaki tovább szeretne lépni, akkor a házautomatizálás már jóval több hardvert és persze szakértelmet igényel. Ebben élen jár hazánkban a Chameleon, amely egy magyar fejlesztésű okosotthon rendszer. A mai nap folyamán 16 órától élőben közvetítjük az új, UpHome névre keresztelt, vezeték nélküli okosotthon rendszerüket, ami természetesen HomeKit-képes, és novemberben megvásárolható lesz az okosotthon webshopunkban is.

(tovább…)

Ezek még érdekelhetnek:

A második generációs AirPods Pro sem lett javíthatóbb, mint az elődei

Nincs meglepetés: a füles és a töltőtok továbbra is annyira kevéssé javítható, hogy az iFixit 0 pontot adott rá a maximális 10-ből.

iOS 16 okosotthon – avagy hogyan változott a HomeKit és az Otthon alkalmazás + podcast felvétel…

Hogyan változott az Otthon app az iOS 16-ban, és milyen okosotthon eszközöket használunk? Hallgasd meg a podcastet vagy olvasd el a cikket!

Eufy Doorbell Dual: teszteltük az új, dupla kamerás, okos, vezeték nélküli kapucsengőt

A 2K felbontással rendelkező kamera kristálytiszta képet ad, a dupla kamera egy fajta újdonság ebben a szegmensben, az érzékelők pedig az extra funkciókért felelnek.

Kipróbáltuk a Philips 4000i okos légtisztítót, ami pollent, baktériumokat és vírusokat is képes kisz…

Végre hozzánk került a Philips 4000i: a szép külcsín mellett a szűrőjével a belbecsbe sem lehet belekötni, így számomra 10/10-es ez a termék.

Így készül a térbeli hang (Spatial Audio) egy profi stúdióban, Jonathan Morrisonnál

Jonathan Morrison YouTuber jóvoltából most megnézhetjük, hogyan is épül fel egy kimondottan az Apple formátumára optimalizált, házi stúdió.

Ez a cikk Élő közvetítés – 16:00: Chameleon vezeték nélküli okosotthon rendszer és UpHome bemutató itt jelent meg először Szifon.com.

Related posts

iPhone 15 és iPhone 15 Plus: új design, 48 megapixeles kamera, Dynamic Island, USB-C – és alacsonyabb ár!

www3.hu

Dyson Corrale vezeték nélküli hajvasaló – teszt és vélemény

www3.hu

DigiTimes: takarékosabb kijelzőket kaphatnak idén a MacBook Pro modellek

www3.hu