Mobil

Megjelent a watchOS 9.0.2 – elsősorban négy hiba javítása

Majdnem napra pontosan egy hónappal a watchOS 9 megjelenése után az Apple kiadta a watchOS 9.0.2-t, ami esetén az Apple négy hiba javítását emelte ki. A watchOS 9.0.1 csak az Apple Watch Ultrára jelent meg, és egy, a hívások hangját érintő hibát javított.

A watchOS 9.0.2 orvosolja azt a problémát, amikor a hangstreamelés megszakadt a Spotify használata közben; amikor az ébresztés késleltetésével kapcsolatos értesítés az ébresztés törlése után is ugyanúgy megjelent az AssistiveTouch használata esetén; amikor a Tárca- és Fitnesz-adatok szinkronizálása nem fejeződött be egy újonnan párosított órával; és amikor a mikrofonból származó hang megszakadt az Apple Watch Series 8 és Ultra modellek esetén.

(tovább…)

Ezek még érdekelhetnek:

Megjelent az iOS 16.0.3 – a folyton bezáródó Mail és több, az iPhone 14 modelleket érintő hiba javít…

A Mail folyamatos bezáródása, és az iPhone 14 modelleket érintő hibák: hívások és értesítések, mikrofon a CarPlay-nél, lassú kameraműködés.

Darabokban az Apple Watch Ultra az iFixit új videójában

Ugyan rendes szétszedős bejegyzést még nem tett közzé az iFixit, de egy öt perces videóban már darabokra szedték az Apple Watch Ultrát.

Így cserélte 4 nap alatt az órámat az Apple – AppleCare+ biztosítás

Az Apple Támogatáson keresztül indítva a folyamatot az AppleCare+ miatt futár viszi a sérült készüléket, és hozza az újat pár napon belül.

Megjelent az iOS 16.0.2 – az Apple javította a kamera rezgését az iPhone 14 Pro modelleken

Javításra került a kamera rezgése például a TikTokban az iPhone 14 Pro modelleken, vagy a másolás/beillesztés folyamatos engedélykérése is.

Azonnali szoftverfrissítéssel indult az iPhone 14 modellek pályafutása

Szinte kivétel nélkül minden, iPhone 14 modellt vásárló belefutott abba, hogy a készülék aktiválásakor az rögtön frissült iOS 16.0.1-re.

Ez a cikk Megjelent a watchOS 9.0.2 – elsősorban négy hiba javítása itt jelent meg először Szifon.com.

Related posts

Kipróbáltuk a BMW Digital Key Plus digitális kulcsot a BMW iX-nél

www3.hu

iOS 16 okosotthon – avagy hogyan változott a HomeKit és az Otthon alkalmazás + podcast felvétel

www3.hu

Apple Watch Series 9: új processzor, kijelző, Siri fejlesztések, kézmozdulat, és egyéb újdonságok

www3.hu