Mobil

iOS 16 okosotthon – avagy hogyan változott a HomeKit és az Otthon alkalmazás + podcast felvétel

Kis túlzással jóformán már csak napokra vagyunk az iOS 16 hivatalos megjelenésétől, így egy rövid összefoglaló formájában szeretnék beszámolni az iOS 16 változásairól. Ez persze nem csak szövegesen, hanem az OkosOtthon Labornak köszönhetően podcast formában is elérhető, tehát ha valaki szeretné, meghallgathatja a cikket az autóban, útközben, vagy otthon ebéd közben.

iOS 16 HomeKit - otthon alkalmazás COVER

Az iOS 16-ban részben megszűnik a kedvencek, a lapozhatóság, tehát első körben egy hatalmas design váltással találkozhatunk, amikor megnyitjuk az Otthon alkalmazást. Ezen felül új ikonokat, csempéket, és egyéb apróságokat kapunk, de az automatizáláshoz nem nyúlt a cég. Vágjunk is bele!

(tovább…)

Ezek még érdekelhetnek:

Elérhető a nyolcadik iOS 16 béta

Cikkünk közzétételéig csak az iOS 16 esetén érkezett újabb béta, a többi szoftver esetén ez valószínűleg holnap lehet majd várható.

Hivatalos: “Far out” iPhone 14 esemény szeptember 7-én!

A menetrend szerint szeptember 7-én, helyi idő szerint reggel 10 órakor kezdődik majd az Apple keynote-ja, ismét online közvetítéssel.

Elérhető a hetedik iOS 16, iPadOS 16, watchOS 9 és tvOS 16 béta

Az Apple elérhetővé tette az iOS 16, az iPadOS 16, a watchOS 9 és a tvOS 16 hetedik fejlesztői bétáit, de a macOS Ventura most sem frissült.

iOS 16 beta 6: már kikapcsolható a százalékos kijelzés az alacsony töltöttségű módban

Változtatott az Apple, alacsony töltöttségű módban már nem kényszeríti rá a százalékos kijelzést azokra, akik azt direkt kikapcsolták.

Eufy Doorbell Dual: teszteltük az új, dupla kamerás, okos, vezeték nélküli kapucsengőt

A 2K felbontással rendelkező kamera kristálytiszta képet ad, a dupla kamera egy fajta újdonság ebben a szegmensben, az érzékelők pedig az extra funkciókért felelnek.

Ez a cikk iOS 16 okosotthon – avagy hogyan változott a HomeKit és az Otthon alkalmazás + podcast felvétel itt jelent meg először Szifon.com.

Related posts

Gyakori kérdések: mi a készülékemre elérhető, legfrissebb firmware-verzió?

www3.hu

Ridley Scott rendező gondolatai az Apple “1984” című reklámfilmjéről

www3.hu

Fontos biztonsági frissítések érkeztek!

www3.hu