Mobil

Megjelent az iOS 16 – új zárolási képernyő és Otthon app, illetve számos egyéb újdonság

Majdnem napra pontosan egy évvel az iOS 15, nagyjából 1 hónappal az iOS 15.6.1, nyolc béta változat, és alig egy héttel az RC után az Apple kiadta az iOS 16-os frissítést.

Az iOS 16-ban az újratervezett Zárolási képernyőn új testreszabási lehetőségek állnak rendelkezésünkre, valamint widgetek, amelyekkel egy pillantás alatt áttekinthetjük az információkat. A Zárolási képernyőt összekapcsolhatjuk egy Fókusszal, és a Fókuszszűrők segítségével kiszűrhetjük a zavaró tartalmakat az appokban. Az Üzenetek fontos frissítéseinek köszönhetően szerkeszthetjük vagy visszavonhatjuk az éppen most küldött üzeneteket. A Vizuális definiálás funkcióval kiemelhetjük a kép témáját a háttérből, majd beszúrhatjuk olyan appokban, mint a Mail vagy az Üzenetek. Az iOS 16 rendszer ezenkívül új frissítéseket tartalmaz a Mailhez, a Térképekhez, a Tárcához, az Egészséghez és még sok máshoz.

(tovább…)

Ezek még érdekelhetnek:

Megjelent a watchOS 9 – fejlesztések az Edzésben, Gyógyszerek, új számlapok és egyebek

Többek között új edzésmódok, újratervezett iránytű, gyógyszerek követése, hatékonyabb alváskövetés az alvásfázisok segítségével.

Az Apple bemutatta a teljesen újrahangolt, 2. generációs AirPods Pro-t

Továbbfejlesztett aktív zajszűrés és adaptív átengedés, egyénre szabható térbeli hangzás, érintés­vezérlés és egy töltéssel 6 óra használat.

Elérhető az iOS 16, watchOS 9 és tvOS 16 kiadásra szánt, RC verziója

Az iOS 16, watchOS 9 és tvOS 16 szeptember 12-én érkezik, a fejlesztők és tesztelők számára pedig elérhetőek a kiadásra szánt, RC verziók.

iOS 16 okosotthon – avagy hogyan változott a HomeKit és az Otthon alkalmazás + podcast felvétel…

Hogyan változott az Otthon app az iOS 16-ban, és milyen okosotthon eszközöket használunk? Hallgasd meg a podcastet vagy olvasd el a cikket!

Megjelent az iOS 12.5.6 – fontos biztonsági frissítések a régebbi készülékekre

A frissítés a CVE-2022-32893 azonosítójú WebKit-sebezhetőséget orvosolja, amit az Apple információi szerint aktívan ki is használhatnak épp.

Ez a cikk Megjelent az iOS 16 – új zárolási képernyő és Otthon app, illetve számos egyéb újdonság itt jelent meg először Szifon.com.

Related posts

Ezért vásárolj az Alza.hu-n Apple Watch-ot

www3.hu

Hits Double Daily: heteken belül érkezhet az Apple Music Hi-Fi és a harmadik generációs AirPods

www3.hu

Vékonyabb és könnyebb lesz az új iPad

www3.hu