Mobil

Az Apple meghosszabbította az iPhone 12 és iPhone 12 Pro beszédhangszórójának szervizprogramját

Tíz nap híján kereken egy éve írtunk arról, hogy az Apple új javítási programot hirdetett, mert a cég megállapította, hogy az iPhone 12 és iPhone 12 Pro modellek egy nagyon kis része esetén a beszédhangszóróval kapcsolatos hibák jelentkezhetnek egy alkatrész meghibásodása miatt. Ilyenkor a hívások közben semmiféle hangot nem ad ki a beszédhangszóró – nem halljuk a hívó hangját.

Akkor az Apple még csak az érintett készülékek vásárlásától számított 2 évig tette elérhetővé a szervizprogramban való részvételt, ezt a tegnapi nappal frissítették, és immár 3 évig érvényes. Az iPhone 12 mini és az iPhone 12 Pro Max modellek nem érintettek, azok nem képezik részét ennek a javítási programnak. Nézzük ismét, mit kell tudni ezzel kapcsolatban!

(tovább…)

Ezek még érdekelhetnek:

Reuters: az Apple bepereli több korábbi mérnökét üzleti titkok ellopása miatt

Az Apple keresete szerint legalább két korábbi mérnöke bizalmas dokumentumokat és üzleti titkokat lopott el a cégtől és adott át a Rivos-nak.

Újabb fantasztikus pénzügyi negyedévet zárt az Apple

Az Apple közzétette előző negyedéves eredményeit. Aki kiváló számokban bízott, az nem csalódott. A cég egészségesen növekedett tovább.

A Lokátor és az offline keresés segítségével lett meg egy, Budapesten ellopott iPhone

Valamelyik nap a párom mesélte, hogy az irodai munkatársa bravúros módon találta meg az elveszett / ellopott telefonját.

Az Apple leállította az oroszországi online áruházában történő értékesítést

Az Apple kedden megerősítette, hogy minden termékértékesítést leállított az oroszországi online áruháza esetén.

Az Apple megkérdőjelezhető tervezési döntései a közelmúltban

Az alábbiakban 6 olyan terméket veszünk górcső alá, ahol szerintünk egy kicsit billeg a mérleg nyelve. Te melyikkel értesz egyet közülük?

Ez a cikk Az Apple meghosszabbította az iPhone 12 és iPhone 12 Pro beszédhangszórójának szervizprogramját itt jelent meg először Szifon.com.

Related posts

Elérhető az iOS 17.2, iPadOS 17.2, watchOS 10.2, tvOS 17.2 és macOS Sonoma 14.2 kiadásra szánt, RC verziója

www3.hu

Megjelent a watchOS 9.0.2 – elsősorban négy hiba javítása

www3.hu

Nem valószínű, hogy a közeljövőben érkezni fog a kétirányú vezeték nélküli töltés

www3.hu