Mobil

Hosszútávú teszten a Dyson V15 világító fejes és porszemszámlálós porszívója

A Dyson termékekről nem csak én, hanem az ismerőseim is azt szokták mondani, hogy ezt egyszer kell megvenni, és kibír 5-10 évet is. Ez jóformán igaznak bizonyult az elmúlt évek tapasztalatai alapján, de nem hardveresen, hanem szoftveresen is elképesztő mérnöki munkákat láthatunk.

Dyson V15 teszt és vélemény

Még decemberben került hozzánk a Dyson V15 világító fejes és porszemszámlálós porszívója, ami kérdés nélkül egy egyedülálló gadget. Sokan fel is szisszennek, mikor kimondom, hogy számolja a porszemeket és a “Ne már! Komolyan?” szavakat simán megkapom időközönként, és nem gondolnátok, de van létjogosultsága ennek a funkciónak és nyilván részletesen fogok róla írni. Ezen kívül a V15 egy zöld fénnyel ellátott porszívófejjel érkezik, amivel konkrétan láthatjuk a porszemeket a padlón. Tehát már nem csak azt gondoljuk, hogy tiszta a padló, hanem konkrétan láthatjuk is. Vágjunk is bele a Dyson V15 tesztbe!

(tovább…)

Ezek még érdekelhetnek:

Unit1 Faro – álmaim biciklis okos bukósisakja

Szeretnéd a fejed biztonságban tudni biciklin ülve, rollerezve, és ha látnának az autósok? Jó lenne egy okos bukósisak? Akkor itt van a Faro.

Amazfit Smart mérleg – az egyik legjobb ár/értékkel rendelkező okos mérleg!

Az elegáns megjelenésű, nagy kijelzővel rendelkező okos mérleg 16 test-egészségügyi adat mérésére alkalmas, és alkalmazással is párosítható.

Kezünkben az Amazfit GTS 2e okosóra – teszt és vélemény

Az okosórákkal és fitneszkarkötőkkel foglalkozó Amazfit rendkívül széleskörű termékpalettát vonultatott fel az évek során.

Ajax: a kamerás riasztó rendszer – teszt és vélemény

Ez a cikk a korábbi Ajax okos riasztó rendszer folytatása, amiben bemutatjuk az új Hub 2 Plus központot és a kamerás kiegészítőt!

Kezünkben a Sonos Roam: elképesztő hangzás és kiváló szoftveres megoldás!

A Sonos Roam az egyik legjobb hangzással rendelkező hordozható hangfal 2021-ben. Kifejezetten ajánlott termék Apple felhasználók számára!

Ez a cikk Hosszútávú teszten a Dyson V15 világító fejes és porszemszámlálós porszívója itt jelent meg először Szifon.com.

Related posts

Megjelent az iPadOS 16.3 – biztonsági kulcsok, fejlett iCloud adatvédelem funkció, hibajavítások

www3.hu

Pillantsunk be az Apple Developer Centerbe a WWDC 2022-re meghívott fejlesztők segítségével!

www3.hu

Megjelent a watchOS 7.3 – Egység (Unity) számlap, fejlesztések és hibajavítások

www3.hu