Mobil

Pillantsunk be az Apple Developer Centerbe a WWDC 2022-re meghívott fejlesztők segítségével!

Az Apple Developer Center egészen mostanáig rejtély volt, még az Apple rajongók számára is. Phil Schiller a cég ikonikus alakja, először az Apple kontra Epic Games per tavalyi tárgyalásán említette, hogy a cég fizikai fejlesztői központot épít az Apple Parkban. Aztán kiderült, hogy a WWDC 2022 esemény keretein belül lesz a vadonatúj Developer Center ünnepélyes megnyitója, szerencsés fejlesztők pedig egy túra során ismerkedhettek meg közelebbről vele.

A különleges Open House (mondhatni “nyílt nap”) eseményen részt vett Paul Hudson fejlesztő is, aki rengeteg képet osztott meg a Fejlesztői Központ belsejéből a Twitter profilján. A képeken egy lenyűgöző világ tárul elénk, akárcsak maga az Apple Park. A feltöltött képek segítségével bepillantást nyerhetünk az Apple Developer Centerbe, ahol a macOS verziókról elnevezett szobák, a Big Sur Theater és még sok más izgalmas dolog is található.

(tovább…)

Ezek még érdekelhetnek:

Bloomberg: ezek a legfrissebb WWDC22 és iPhone 14 Pro pletykák

A hírek szerint az iOS 16 és az iPhone 14 Pro csodás, új ProMotion kijelzője összefognak, hogy elhozzák számunkra az “Always-On” módot.

Bloomberg: Mark Gurman a WWDC22-ről, az iOS 16-ról, a watchOS 9-ről és az új készülékekről

A Bloomberg újságírója, Mark Gurman egy rakás infót árult el az iOS 16-ról és a watchOS 9-ről, valamint az Apple 2022-es terveiről.

WWDC22 június 6-tól, továbbra is online: iOS 16, iPadOS 16, watchOS 9, tvOS 16, macOS 13

Az idei WWDC-n megtudhatjuk, hogy mit várhatunk majd az iOS 16-tól, az iPadOS 16-tól, a watchOS 9-től, a tvOS 16-tól, és a macOS 13-tól.

Vásárlói útmutató: az Apple Keynote események lakberendezési tárgyainak listája

Michael Steeber katalogizálta a több mint 100 széket, kanapét, asztalt, lámpát, könyvet és kiegészítőt, amely a WWDC-s videókban megjelent.

tvOS 15: új lejátszófelület, AirPods váltás, Face ID-s bejelentkezés és egyéb új Apple TV funkciók…

A WWDC-n az Apple nem feledkezett meg a tvOS 15-ről sem, ami a többi szoftverhez hasonlóan szintén tartalmaz újdonságokat.

Ez a cikk Pillantsunk be az Apple Developer Centerbe a WWDC 2022-re meghívott fejlesztők segítségével! itt jelent meg először Szifon.com.

Related posts

Hogyan deríthető ki, hogy megfertőzték-e a készülékünket a Pegasus kémszoftverrel?

www3.hu

Megérkeztek az első M1-es iMac tesztek

www3.hu

A jövőben mesterséges intelligencia fogja felolvasni a hangoskönyveket és ez a jövő megérkezett

www3.hu