Mobil

Effekt – készíts magadnak egyedi háttérképeket

Eredetileg ez a cikk egy egyszerű háttérkép ajánlónak indult, de aztán végül egy rögtönzött alkalmazás bemutató kerekedett belőle, mert a következő háttérképeket akár ti magatok is elkészíthetitek egy iPad segítségével. Joey Banks a Twitternél rendszer dizájner, bármit is jelentsen ez, fogta az iPadját, letöltötte az Effekt alkalmazást és elkezdett vele alkotni. Mindaz, amit most látni fogtok, pár perc alatt akár teljesen elkészíthető, és csak néhány csúszkát kell hozzá húzogatni.

Az iDownloadBlog háttérképes sorozatában bukkantam rá a mostani képekre, amelyeknek ha a cikkét nem olvasom el, csak a képeket nézem, akkor még most is elég rendesen furdalna a kíváncsiság, hogy Joey mégis hogyan készítette ezeket az alkotásokat. De nézzük is meg először, miről is van szó, aztán ejtsünk szót az alkalmazásról is.

(tovább…)

Ezek még érdekelhetnek:

Töltsd le a zöld iPhone 13-ak és az iPhone SE 3 háttérképeit

Szerezd be a legújabb, zöld iPhone 13 és iPhone SE 3 készülékek egyedi háttérképeit, még azok március 18-i megjelenése előtt.

Sematikus iPhone tervrajz háttérképek

Mindig is érdekelt, hogy néz ki belülről az iPhone-od? Most háttérképként egész nap nézegetheted, akár többféle színben is.

Nem rajongsz a macOS Monterey absztrakt háttérképeiért? Van megoldás!

A macOS Monterey esetén sokan számítottak arra, hogy viszontláthatják majd a névadó tájat képernyőjükön háttérképként. Mások ezt pótolták.

Kukkants be az iPhone 13 Pro és iPhone 13 Pro Max belsejébe az iFixit friss háttérképeivel

Az iFixit háttérképeit használva őket úgy tűnik, mintha az iPhone 13 Pro vagy az iPhone 13 Pro Max készülékünk kijelzője átlátszó lenne.

Töltsd le a régi iPod zokni ihlette háttérképeket

Egy lelkes felhasználó újraalkotta a legendás iPod zoknikat, csak ezúttal digitálisan, háttérkép formájában.

Ez a cikk Effekt – készíts magadnak egyedi háttérképeket itt jelent meg először Szifon.com.

Related posts

Az iFixit szerint az AirTag “lenyűgözően kompakt”

www3.hu

iKiegészítők – Gyere, dolgozz nálunk!

www3.hu

Windows 365 tapasztalatok Safari böngészőben

www3.hu