Mobil

Windows 365 tapasztalatok Safari böngészőben

Még 2015-ben hallhattuk először a Windows 365 nevet, mely a Microsoft felhőalapú Windows szolgáltatását takarja. Sokak számára úgy tűnhetett, hogy Redmondban parkolópályára tették a projektet, azonban a háttérben nagy erőkkel folyt a fejlesztés. Az eredmény pedig 2021 augusztusától vált elérhetővé előfizetéses formában a vállalati és üzleti felhasználók számára.

Parker Ortolani kolléga a 9to5Mac csapatából vállalkozott a feladatra, hogy alaposabban is szemügyre vegye iPad Pro készüléke segítségével, milyen felhasználói élményt nyújt Safari böngészőből (vagy akár a Remote Desktop appon keresztül) futtatva az ablakos rendszer.

(tovább…)

Ezek még érdekelhetnek:

Töltsd le a Windows 11 háttérképeit iPhone-ra

Szerezd be már most a Microsoft hamarosan megjelenő, legújabb operációs rendszerének a Windows 11-nek a háttérképeit iPhone-ra.

iDOS 2: így futtathatsz Windows 3.1-et az iPaden

Benj Edwards lépésről lépésre végigvezet azon, hogy hogyan is lehet az iDOS alkalmazás használatával a Windows 3.1-et futtatni az iPaden.

Megjelent a Parallels 16.5 natív Apple Silicon támogatással

Már elérhető a natív Apple M1 támogatással rendelkező Parallels 16.5, amely 30%-kal jobb teljesítményt nyújt az Inteles társánál.

A MayTree acapella társulat újrateremtette az iPhone hangjait

Ha néhány másodperc szórakozásra vágysz, akkor nézd meg a MayTree legújabb előadását, amiben iPhone hangokat adnak elő acapellaként.

Már a Microsoft Office 365 is támogatja az M1 processzoros gépeket

A Microsoft a napokban frissítette a Microsoft 365 for Mac csomagját, ami több, macOS Big Sur-ös újdonság mellett M1-támogatást is kapott.

Ez a cikk Windows 365 tapasztalatok Safari böngészőben itt jelent meg először Szifon.com.

Related posts

WWDC23: az Apple bemutatta az iOS 17-et – StandBy, interaktív widgetek, NameDrop, Napló, egyebek

www3.hu

Videó: az iOS 16.2-vel érkezik az Apple Music Sing

www3.hu

Elérhető az újabb iOS 16.1, watchOS 9.1, tvOS 16.1, iPadOS 16 és macOS Ventura béta

www3.hu