Mobil

Meross okos LED-szalagok – dobd fel az otthonod hangulatát színes fényekkel

Okosotthon fejlesztésekben vagyok nagy erőkkel, hiszen ezekkel az eszközökkel rengeteg dolgot kényelmesebbé, praktikusabbá, biztonságosabbá vagy csak menőbbé lehet tenni a lakásban. Az ilyen projektek szerintem legelső eleme mindig az okosvilágítás szokott lenni, aminek az első szintje az izzók lecserélése, majd pedig a kapcsolók vagy relék beiktatása következik.

Az alapvilágítások “felokosítása” után jöhetnek a díszvilágítások, amiknek az egyik legjobb és legegyszerűbb formája a LED-szalagok, hiszen ezeket könnyen, sok helyre el lehet helyezni, megtöltik élettel, színekkel a szobát és könnyen méretre szabhatóak. Az utóbbi hetekben kétféle Meross LED-szalaggal dobtam fel a lakásom hangulatát.

(tovább…)

Ezek még érdekelhetnek:

Unit1 Faro – álmaim biciklis okos bukósisakja

Szeretnéd a fejed biztonságban tudni biciklin ülve, rollerezve, és ha látnának az autósok? Jó lenne egy okos bukósisak? Akkor itt van a Faro.

Hamarosan itt a jó idő: sátrazz az EcoFlow River Mini és EcoFlow Solar Panel 110W társaságában!…

Sok esetben jó teljesen kiszakadni az online környezetből, de van, hogy ezt nem mindig tehetjük meg: erre jó egy powerstation és egy napelem!

Megérkezett a Twinkly Dots – kifinomult, személyre szabható 360º-os okos LED-füzér

A Twinkly Dots picike, kör alakú, matt LED izzókból áll, amelyek 16 millió színt képesek kibocsátani 360°-ban.

Kezünkben a VOCOlinc Ripple Smart aroma diffúzor

A Ripple Smart a legkisebb aroma diffúzor a VOCOlinc kínálatában, amivel könnyedén és olcsón varázsolhatunk egyedi élményt bármelyik szobába.

Elite HRV: a HRV mérése haladó szinten és az értékek alkalmazása a mindennapokban

Olvasd el, hogyan lehet pontosabb, egyénre szabott HRV mérést végezni, és gyakorlati szinten ez hogyan lehet segítségedre a hétköznapokban is.

Ez a cikk Meross okos LED-szalagok – dobd fel az otthonod hangulatát színes fényekkel itt jelent meg először Szifon.com.

Related posts

Repedések és csíkok jelenhetnek meg az M1-es MacBook modellek kijelzőjén a normál használat során

www3.hu

Elérhető a második iOS 17.2, iPadOS 17.2, watchOS 10.2, tvOS 17.2 és macOS Sonoma 14.2 béta

www3.hu

Frissült a Philips légtisztító alkalmazása, a Philips Air+

www3.hu