Mobil

Repedések és csíkok jelenhetnek meg az M1-es MacBook modellek kijelzőjén a normál használat során

Több jelentés is érkezett a képernyő repedéseiről és csíkozódásáról, amelyek a gépek normál használata során jelentkeztek az M1-es chippel szerelt MacBook Air, mind pedig a 13 colos MacBook Pro modelleknél.

Bizonyos esetekben az Apple díjmentesen javította vagy cserélte a gépeket, míg a legtöbb esetben felszámolták a javítás költségét.

(tovább…)

Ezek még érdekelhetnek:

A Qualcomm vezérigazgatója szerint le tudják győzni az Apple M1 chipet

Egy, a Reuters-nek adott interjúban a Qualcomm vezérigazgatója azt nyilatkozta, hogy talán képesek lesznek lekörözni az Apple M1-et.

Ezek a funkciók teszik még jobbá az iOS alkalmazásokat macOS Monterey esetén

A macOS 12 Monterey minden eddiginél jobban futtatja majd az iOS-re és iPadOS-re írt alkalmazásokat a fejlesztők nagy örömére.

Kezünkben az M1 iMac 2021 – “teszt” és vélemény

Az M1-es iMac lényegében egy tökéletes családi Mac lett, ami a processzornak köszönhetően sokkal többre képes, mint mi képzelnénk.

Megérkeztek az első M1-es iMac tesztek

Az első tesztek alapján az M1-es chippel szerelt, újratervezett iMac-kel az Apple pont a megfelelő kompromisszumokat hozta meg.

Tényleg 50%-kal gyorsabb az M1-es iPad Pro

Az új iPad Pro köröket ver elődjére, miközben a fullos 16 colos MacBook Pro is elbújhat mögötte. Beérkeztek az első Geekbench eredmények.

Ez a cikk Repedések és csíkok jelenhetnek meg az M1-es MacBook modellek kijelzőjén a normál használat során itt jelent meg először Szifon.com.

Related posts

Visszatér az időrendi képfolyam az Instagramra

www3.hu

WWDC22 június 6-tól, továbbra is online: iOS 16, iPadOS 16, watchOS 9, tvOS 16, macOS 13

www3.hu

Simon Dániel: így kell iPhone-nal csillagokat fotózni (videó)

www3.hu