Mobil

Az Apple leállította az oroszországi online áruházában történő értékesítést

Az Apple kedden megerősítette, hogy minden termékértékesítést leállított az oroszországi online áruháza esetén. Ez azt jelenti, hogy Oroszországból nem vásárolhatnak Mac-eket, iPhone-okat, iPadeket és más Apple-eszközöket. Az orosz áruházból történő vásárlás megkísérlése esetén “nem elérhető a szállítás” üzenet fogadja az ügyfeleket, amikor egy terméket megpróbálnak az online kosárba helyezni.

Az értékesítést Mikhajlo Fedorov ukrán miniszterelnök-helyettes múlt heti kérésére állították le, aki levelet írt az Apple vezérigazgatójának. Ebben arra kérte Tim Cookot, hogy állítsák le a készülékek értékesítését és blokkolják az App Store hozzáférést Oroszországban.

(tovább…)

Ezek még érdekelhetnek:

Az Apple megkérdőjelezhető tervezési döntései a közelmúltban

Az alábbiakban 6 olyan terméket veszünk górcső alá, ahol szerintünk egy kicsit billeg a mérleg nyelve. Te melyikkel értesz egyet közülük?

Lehet még újra csúcson az Intel?

Az Intel képes volt rá, hogy egy az M1 Max-nél erősebb mobil processzort összehozzon és közben még egy Apple mérnököt is átcsábítottak.

Egyes Apple mérnökök akár 180 000 dolláros részvény bónuszt is kaphatnak a maradásukért

A kiválasztott mérnökök tájékoztatást kaptak arról, hogy 50 000 és 180 000 dollár közötti részvény bónuszt kapnak az elkövetkező 4 év során.

A KTLA interjút készített Tim Cookkal, amin szóba került a Szereld Magad program is

Tim Cook egy új interjúban a kiterjesztett valóság és a mesterséges intelligencia fontosságáról beszélt. Ki gondolta volna?

Breaking – Szereld Magad programot indít 2022 elején az Apple!

Az Apple ma bejelentette, hogy jövő évtől szereld magad programot indít, aminek köszönhetően bárki hozzájuthat eredeti Apple alkatrészekhez!

Ez a cikk Az Apple leállította az oroszországi online áruházában történő értékesítést itt jelent meg először Szifon.com.

Related posts

iOS/iPadOS 17 pletykák: érkezhet az iPad Ultra egyedi iPadOS-szel és forradalmi újítások az Egészség appban

www3.hu

Nézzük meg, miért érdemes karácsonyi 🎄 ajándéknak választani az új GoPro HERO11-et!

www3.hu

Tényleg zafírkristályt használ az Apple Watch Ultra kijelzője

www3.hu