Mobil

Kezünkben a Sonos Beam 2 – Dolby Atmos egy érintésnyire

Nem először írok a Sonos rendszerekről, legutóbb pont egy éve volt szó a Sonos ARC-ról és persze a Dolby Atmos-ról. Az utóbbi 2-3 évben egyre jobban fejlődnek a streaming szolgáltatók és a legtöbb filmet már Dolby Atmos (hang) és Dolby Vision (kép) minőségben lehet megnézni. Ez igaz a Netflixre, az Apple TV+-ra, és hamarosan érkező Disney+-ra is, valamint az HBO GO Max-ra – utóbbi kettőre a nyár végén számítunk.

Múlt évben egy igencsak részletes cikket írtam arról, hogy mit jelent a Dolby Atmos és Dolby Vision, ennek egy részét most is megemlítem ebben a cikkben, de akit részletesen érdekel, hogy miből derül ki, hogy egy adott film milyen, és mire figyeljünk oda, akkor ezt a cikket érdemes elolvasni. Ebben a bejegyzésben az új Sonos Beam 2-ről fogok beszámolni, amit az ünnepek alatt kaptam kölcsön tesztelésre a Sonos-tól. Azt már előre leszögezem, hogy a még a sztereó HomePod párt is lealázta a Sonos új generációja. Nem véletlenül.

(tovább…)

Ezek még érdekelhetnek:

Kedvezményes áron kapható a Twinkly okos karácsonyfa fényfüzére és az új Twinkly Flex is!

Idén is a legjobb karácsonyi ajándék egy okos fényfüzér vagy adott esetben “neon-szerű” világítás otthonra! Nézzétek meg az új Twinkly-ket!

Kipróbáltuk a Meross Smart Wi-Fi HEPA H13 HomeKit-kompatibilis légtisztítóját

Úgy érzed, nem jó otthon a levegő, rossz a közérzeted, köhögsz? Lehet, hogy egy légtiszító megoldja a gondjaidat.

Kipróbáltuk a Meross központi egység nélküli, HomeKit-kompatibilis okoskapcsolóit és -konnektorát…

Szeretnéd okosabbá tenni az otthonod néhány eszközét? Belevágnál az okosotthon bizniszbe? Akkor nézd meg, mit tudnak a Meross termékei!

Fejfájás, rossz közérzet? Miért fontos a levegőcsere az otthonunkban és hogyan mérjük mi?

Ebben a cikkben a CO₂ mérésről és a levegőcseréről írunk, hogy miért fontos a szellőztetés és hogyan mérhető a széndioxidszint.

HomeKit támogatást kapott a 2. generációs Twinkly okos karácsonyfa égősor

A legutóbbi firmware-frissítéssel HomeKit-képessé vált a második generációs Twinkly okos karácsonyfa égősor – a régire meg ott a Homebridge.

Ez a cikk Kezünkben a Sonos Beam 2 – Dolby Atmos egy érintésnyire itt jelent meg először Szifon.com.

Related posts

Gyakori kérdések: az Apple Watch és az eSIM

www3.hu

Megjelent a tvOS és HomePod Software 17.1 – Beszédkiemelés funkció és hibajavítások

www3.hu

Ming-Chi Kuo: nagy előrelépés lesz az AirPods Pro 2

www3.hu