Megjelent a tvOS és HomePod Software 17.1 – Beszédkiemelés funkció és hibajavítások
Mobil

Megjelent a tvOS és HomePod Software 17.1 – Beszédkiemelés funkció és hibajavítások

Az Apple kiadta a tvOS és HomePod Software 17.1-et, ami esetén a frissítés részletei szokás szerint eléggé szűkszavúak.

Megjelent a tvOS és HomePod Software 17.1 – Beszédkiemelés funkció és hibajavítások

A HomePodok esetén az Apple most elsősorban a Beszédkiemelés funkciót említi újdonságként, illetve emellett a frissítés szokás szerint hibajavításokat és stabilitással kapcsolatos fejlesztéseket tartalmaz.

Elképzelhető, hogy a frissítést nem dobja fel rögtön az Apple TV-nk, vagy a HomePodok esetén nem látjuk rögtön az Otthon appban az Otthonbeállítások alatt a Szoftverfrissítés opcióban, ebben az esetben próbálkozzunk meg újból egy kicsivel később.

A HomePodok szoftvere már a 13.4-es verzió óta a tvOS-en alapul, így ha a tvOS maga frissül, akkor azzal egyúttal a HomePod szoftvere is. A HomePod mini esetén az Apple a következőket írja a frissítésről:

A 17.1-es szoftververzió támogatást biztosít a Beszédkiemelés funkcióhoz HomePod mini és 1. generációs HomePod eszközökön, így ha azok Apple TV 4K eszközzel vannak párosítva, az effektek, az akció és a zene hangjaiból kiemelve, tisztábban hallhatja egy film vagy egy tévéműsor beszédhangjait. Ez a frissítés emellett hibajavításokat és stabilitással kapcsolatos fejlesztéseket is tartalmaz.

Letöltés

A frissítés az Apple TV-n a Beállításokban a Rendszer / Szoftverfrissítés menüpontban érhető el, tehát OTA frissítésként.

A hivatalos tvOS 17.1 buildje 21K69 – ami ugyanaz, mint ami az RC volt.

A tvOS kizárólag a negyedik generációs (sima és 4K) és újabb Apple TV-kre érhető el.

A frissítést HomePod esetén pedig az Otthon appban az Otthonbeállítások alatt a Szoftverfrissítés menüpontban tudjuk megtenni, vagy pedig magától frissül, ha bekapcsoltuk korábban az automatikus frissítést.

Kérdésem van!

Ha kérdésed merül fel, érdemes elsőként a Gyakran Ismételt Kérdések cikkünket végiglapozni: Gyakran Ismételt Kérdések

Linkgyűjtemény

A tvOS 17-ről szóló összes cikkünk megtalálható a tvOS 17 címke alatt, a HomePodokról szóló cikkeink pedig a HomePod illetve HomePod mini címkék alatt.





Ez a cikk Megjelent a tvOS és HomePod Software 17.1 – Beszédkiemelés funkció és hibajavítások itt jelent meg először Szifon.com.

Related posts

Hotelszobában összeesett nő életét mentette meg az Apple Watch

www3.hu

Jelentősen nőtt az iPhone 13 család akkumulátorainak kapacitása elődeikhez képest

www3.hu

Az Apple kiküldte a meghívókat: iPhone 15 esemény szeptember 12-én, online!

www3.hu