Mobil

9to5Mac: az AirTag által használt ultra szélessávot is támogathatják majd az újabb Mac-ek

Az Apple pár napja kiadta a macOS Monterey 12.3 első bétaverzióját, amely olyan, új funkciókat tartalmaz, mint az univerzális vezérlés és a jegyzetek létrehozása a Safari jelszókezelőjében. A frissítés felkészíti továbbá az Apple asztali operációs rendszerét más, új technológiára is. Az egyes rendszerfájlok a 9to5Mac cikke szerint arra utalnak, hogy az ultra szélessáv (UWB) megérkezhet majd az újabb Mac-ekbe is.

A macOS 12.3 legújabb bétaverziója tartalmazza az ultra szélessávú technológia támogatásához szükséges keretrendszereket és daemonokat (amelyek a rendszer háttérben futó folyamatai). Ezek ugyanazok az eszközök, amelyeket az U1 chippel rendelkező iOS eszközök esetében is használ az Apple.

(tovább…)

Ezek még érdekelhetnek:

Gurman: évekkel ezelőtt készült már egy akkumulátoros HomePod prototípus

Mark Gurman a legújabb hírlevelében arról írt, hogy az Apple évekkel ezelőtt már készített egy akkumulátoros hangszórót.

Hamarosan megérkezhet az iPhone SE 3 és az új iPad Air

2-3 hónapon belül befuthat az iPhone SE 3 és egy kis szerencsével akár az iPad Air új variánsa is. Felfedtük a modellszámokat és újításokat!

Ross Young: az iPhone 14 Pro kamerasziget nélkül, kétlyukú kialakítással érkezhet

Ross Young a Display Supply Chain Consultants elemzője, és a fülesei az elmúlt években rendkívül megbízhatónak bizonyultak.

Több forrás is megerősítette a fizikai SIM-kártyák végének közeledtét

3 különböző forrás szerint dolgozik az Apple azon, hogy kinyírják a fizikai SIM kártyát és átálljanak az eSIM-es megoldásra az iPhone-okban.

DigiTimes: mini-LED technológia nélkül, de több színben is választható lesz az új, 27 colos iMac…

Ha lehet hinni a DigiTimes jóslatainak, az Apple nem tervez átállni mini-LED-re az új, 27 colos iMac-nél, de legalább a színes ház várható.

Ez a cikk 9to5Mac: az AirTag által használt ultra szélessávot is támogathatják majd az újabb Mac-ek itt jelent meg először Szifon.com.

Related posts

A lelkes Apple alkalmazottak törölközőt, az AirTag tervezői pedig egy mini kirakatot kaptak

www3.hu

Elérhető az első iOS 15.3, iPadOS 15.3, watchOS 8.4, tvOS 15.3 és macOS Monterey 12.2 béta

www3.hu

Megjelent az iOS 15.0.1 – az órával való feloldás és megtelt tárhely értesítés javítása

www3.hu