Mobil

Megjelent az iOS 15.0.1 – az órával való feloldás és megtelt tárhely értesítés javítása

Kicsivel több mint egy héttel az iOS 15 megjelenése után az Apple kiadta az iOS 15.0.1-et, ami elsősorban azt a hibát javítja, ami miatt néhány felhasználó nem tudta feloldani az iPhone 13 modellek zárolását az Apple Watch-csal.

A másik fontos hibajavítás pedig az, amikor a Beállítások appban helytelenül az az értesítés látszik, hogy a készülék tárhelye megtelt, miközben még bőven van szabad hely.

(tovább…)

Ezek még érdekelhetnek:

Megjelent az iPadOS 15.0.1 – a megtelt tárhely értesítés javítása

Az iPadOS 15.0.1 azt a hibát javítja, amikor a Beállításokban tévesen az az értesítés jelenik meg, hogy a tárhely megtelt.

iOS 15 finomhangolási tippek (videó)

Brandon Butch tette közzé YouTube csatornáján azt a videót, melyben hasznos tippeket láthatunk az iOS 15 finomhangolását illetően.

Gyakori kérdések: hogyan állítható vissza a készülékünk iOS 15-ről iOS 14-re?

Többekben felmerült, hogy hogyan tudnának visszatérni az iOS 14-re, ezért ebben a cikkünkben az ehhez szükséges lépéseket szedtük össze.

Az iOS 15 új Memoji testreszabhatóságot kínál több mint 40 ruhával, kisegítő lehetőségekkel és egyeb…

Az iOS 15 a megújult iMessage és FaceTime élmények mellett további testreszabási lehetőségeket ad a népszerű Memoji funkcióhoz is.

Szavazás: te frissítetted már a készülékeidet iOS 15-re vagy iPadOS 15-re?

Most egy szavazás keretében szeretnénk megtudni, hogy ti már telepítettétek-e az iOS 15 vagy az iPadOS 15 rendszert az Apple eszközeitekre!

Ez a cikk Megjelent az iOS 15.0.1 – az órával való feloldás és megtelt tárhely értesítés javítása itt jelent meg először Szifon.com.

Related posts

Elérhető a második iOS 17.5, iPadOS 17.5, watchOS 10.5, tvOS 17.5, visionOS 1.2 és macOS 14.5 béta

www3.hu

DigiTimes: takarékosabb kijelzőket kaphatnak idén a MacBook Pro modellek

www3.hu

Az iFixit szétszedte az iPad mini 6-ot is

www3.hu