Mobil

Green Events – avagy mentsük meg együtt környezetünket! Nyerj egy elektromos rollert!

Mióta egyre többet lehet arról hallani, hogy nagyon rossz irányba megy az, ahogyan a bolygónkkal bánunk én is megpróbálok kicsit tenni a környezetemért. Külön dobom ki a papírt és a műanyagot, odafigyelek arra, hogy szelektíven gyűjtsem a szemetet. Már a műanyag szívószál hiánya sem bosszant, bár ezt nagyon nehéz volt megszokni, mert jelenleg az alternatív papír megoldásokoknál még az is jobb, ha egyáltalán nem használom. Egyre többször gondolkozom el azon, hogy szívesen tennék valamit azért, hogy egy szebb és zöldebb helyen élhessek.

Probléma nélkül felszedem szemetet az utcán mások után, illetve mindig odafigyelek arra, hogy az elővilágunkban soha ne okozzak kárt. Néhány napja írt nekünk a Zöld Követ Egyesület (Zöld Követ), hogy készítettek a program szervező alkalmazást, amivel saját, úgynevezett zöld programokat lehet készíteni és persze meghívni másokat is, ezzel lényegesen leegyszerűsítve az adminisztrációt. Nem mellékesen a Zöld Követ most egy elektromos rollert is felajánlott azon Szifon.com olvasóknak, akik regisztrálnak az alkalmazásba és a játékra is! 🌿🛴

(tovább…)

Ezek még érdekelhetnek:

CarPlay-es fejegységre is köthető tolatókamerát teszteltünk

Koin – banki integrációkkal frissült a magyar fejlesztésű pénzügyi alkalmazás

Immáron hat bankot köthetünk be a magyar fejlesztésű pénzügyi alkalmazásba, a Koinba: CIB, MagNet, OTP, Raiffeisen, Revolut és Unicredit.

Hiánypótló magyar fejlesztés a Leszálló!

Találd meg a tökéletes fel- és leszálló helyeket, illetve a lifteket Budapest metróhálózatán – hamarosan villamos és HÉV támogatással is!

SoundMagic A30i Lightning-csatlakozós DAC és erősítő: új életre kel a vezetékes fej- és fülhallgatód…

A SoundMAGIC márka, ahogy az elmúlt években, most is jól teljesített. A Lightning csatlakozós DAC+erősítő kiváló termék lett! Ajánlott vétel!

Lenyírja helyetted a füvet az okos robotfűnyíró, ami még az iPhone-nal is irányítható!

Husqvarna az iPhone-nal is vezérelhető robotfűnyíró.

Ez a cikk Green Events – avagy mentsük meg együtt környezetünket! Nyerj egy elektromos rollert! itt jelent meg először Szifon.com.

Related posts

Carlinkit 5.0 – vezeték nélküli adapter a csak vezetékes CarPlay-t támogató fejegységekhez

www3.hu

December 8-án érkezhet az Apple karácsonyi meglepetése

www3.hu

Hosszútávú teszten a MATE BIKE X elektromos bicikli

www3.hu